• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Foraje puțuri: Echipele Tipfor vă spun care este adâncimea apei curate

    agrointeligenta.ro -

    Foraje puțuri, activitatea în care compania Tipfor ( www.tipfor.ro ) excelează! Societatea ”originară” din Timișoara a ajuns la un nivel de dotare ce îi permite să execute lucrările cele mai complicate în orice localitate din țară. Cu o vastă experiență, echipele de la Tipfor reușesc mereu să vă asigure apa și debitul de care aveți nevoie pentru a vă desfășura activitatea în fermă sau pentru consumul de apă din gospodărie.

    Puțurile de mare adâncime, sursă sigură de apă de calitate

    Puțurile forate sunt cea mai eficientă și mai utilizată soluție pentru alimentarea cu apă în mediul rural sau pentru asigurarea apei necesare necesare lucrărilor agricole, inclusiv a irigațiilor. ”În ultimii ani, solicitările primite au început să se schimbe. Dacă înainte majoritatea comenzilor erau pentru puțuri de mică adâncime, lucrări mai ieftine, acum lumea și-a dat seama că pentru a avea o sursă de apă de calitate și de durată, este nevoie de un puț la o adâncime mai mare. Este, de altfel, și recomandarea noastră pentru cine dorește apă de calitate, să aleagă întotdeauna foraje puțuri de adâncime”, explică specialiștii companiei Tipfor pentru Agrointeligența – www.agrointel.ro.

    Motivația forării unui puț de adâncime constă în calitate. Căci un foraj care se alimentează din primul strat de apă, acesta va fi pânza freatică. Ori, după cum se știe, pânza freatică este deja un rezervor de apă poluată. Calitatea acestei ape nu mai este cea de acum 40-50 de ani, în ea se varsă toate scurgerile, toți agenții poluatori, precipitațiile care aduc apa din atmosfera poluată. ”Însă gândiți-vă ce fel de culturi veți obține dacă le stropiți cu o apă plină de nitriți și pesticide. Știți desigur răspunsul, așa că nu mai ezitați și alegeți foraje puturi de adâncime”, este recomandarea specialiștilor care au creat chiar și un site specializat cu sfaturi pentru cei care au nevoie de un puț – www.foraje-pentru-apa.ro.

    Echipele Tipfor au informații despre adâncimile unde se găsește apa cea mai curată

    Referitor la adâncimea la care trebuie forat un puț, tot echipele de la Tipfor vă pot da cel mai bun răspuns. ”Tipfor este o companie specializată în puțuri cu adâncime de foraj mai mare de 100 metri. De obicei, prima informație despre adâncimea recomandată o găsiți la nivel local, discutând cu cei care au mai făcut această investiție. Noi, la Tipfor, prin experiența și studiile pe care le deținem, avem cunoștință de adâncimile de forare din foarte multe zone ale țării. De asemenea, experiența noastră acumulată ne oferă posibilitatea de a oferi informații orientative pentru un foraj în orice loc din România. Prin urmare și un preț estimativ”, explică specialiștii Tipfor despre ale căror servicii puteți afla mai multe pe www.tipfor.ro.

    Asistență pentru documentația și avizele pentru puțurile de apă

    Documentația pentru foraje puțuri este o altă grijă de care scăpați dacă efectuați lucrarea cu echipele Tipfor. ”Oferim consultanță și ajutăm fiecare client, în măsura în care acesta are nevoie, să obțină avizele pentru puț. Procesul de întocmire a documentației poate părea unul complicat, însă tocmai de aceea, din nou, experiența noastră grăbește procesul și asigură obținerea tuturor avizelor în timp util”, mai spun cei de la Tipfor.

    Servicii pe care Tipfor le asigură la nivel național:
    » Foraje puturi de adancime
    » Întocmire documentație, obținere avize
    » Denisipare puțuri
    » Foraje de mediu – piezometre
    » Foraje geotermale și pompe de căldură
    » Sisteme de pompare
    » Foraje piloți, micropiloți, consolidări
    » Epuismente, foraje desecări
    » Mentenanță și lucrări post-garanție foraje puțuri

    Denisiparea puțurilor, o lucrare tot mai des cerută

    Denisiparea puțurilor este o altă lucrare foarte solicitată la acest moment. ”Multe foraje au avut această problemă, multe o vor avea. Apariția de nisip în apă este semnul că trebuie să faceți o denisipare. Nu e cazul să vă alarmați, în cele mai multe cazuri se rezolvă în două, maxim trei zile. Probabilitatea de a face denisipare la un puț cu apă este dată de calitatea de execuție a respectivului foraj. Cu cât a fost mai corect forat respectivul puț, cu atât mai mică este șansa de a face o denisipare. Totuși, denisiparea poate fi cauzată și de condițiile morfo-hidrologice ale zonei”, subliniază specialiștii Tipfor.

    În cât timp execută echipele Tipfor forarea unui puț:
    » un puț până în 30 metri se face într-o zi;
    » între 40-70 metri avem de-a face cu foraje de 2 zile;
    » un puț intre 70-120 metri se forează în 5-6 zile lucratoare;
    » la foraje puțuri de peste 120 metri este nevoie de maxim 12 zile lucrătoare.

    Firmă serioasă, garanție pentru lucrare și chiar intervenții la puțurile forate de alte firme

    Când alegi firma cu care să execuți un puț – fie că e vorba despre alimentarea cu apă a gospodăriei, fie pentru a asigura apa în lucrările agricole, este esențial că alegeți să colaborați cu o firmă serioasă, cu experiență și portofoliu consistent. Iar dacă vorbim de Tipfor, nu numai că aceste criterii sunt pe deplin înseplinite, dar compania oferă și o garanție a lucrării, un serviu introdus mai mult pentru ”liniștea sufletească” a clientului. ”Un foraj executat de Tipfor în general nu are nevoie de intervenții în perioada de garanție. Am dobândit deja experiența necesară pentru a nu lucra de două ori același lucru. De asemenea, oferim clienților noștri și asistență post garantie pentru orice tip de foraje. Mai mult, remediem și corectăm și alte lucrări executate de terțe firme de foraje”, se arată pe site-ul www.tipfor.ro.

    Dacă aveți rapid nevoie de un puț sau aveți în plan o astfel de investiție, nu ezitați să apelați la specialiștii Tipfor pentru a obține cele mai bune informații și un preț corect în raportul calitate-preț. Informații suplimentare sau oferte de preț personalizate puteți obține la adresa de e-mail: office@tipfor.ro sau sunând la 0729.104.692 (număr cu tarif normal).


    Te-ar mai putea interesa

    Turbulențe pe piața UE a îngrășămintelor. Costurile de producție cresc, iar fermierii nu cumpără Cum aflăm greutatea unui porc fără cântar. Formula de calcul numărul de kg în viu și carcasă Prima tranșă din subvențiile-bonus achitate fermierilor. Sumele virate în conturi

    Ultimele știri

    Patria Credit IFN – program de credite de până la 240.000 de lei pentru micii fermieri La ITC Seeds chiar găsiți hibridul sau soiul de care aveți nevoie Tăierea porcului fără asomare – pedepsită prin lege. Amenzile sunt uriașe!