Ştiri agricole

CONFLICT LA APIA: Două funcționare s-ar fi luat la bătaie. Una dintre ele își scoate certificat medico-legal

Conflict la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA). Presa locală din județul Botoșani relatează că două funcționare s-au fi bătut în timpul orelor de program. Ambele lucrează la Centrul județean Botoșani.

Incidentul ar fi avut loc marți, 4 septembrie, și a pornit de la niște vorbe grele pe care una dintre funcționare i le-a adresat celeilalte. Disputa dintre cele două a degenerat, iar directorul s-a sesizat asupra celor întâmplate.

„Nu s-au bătut, a fost doar o situaţie conflictuală. Am demarat cercetarea administrativă, se cer puncte de vedere de la ambele părţi şi în momentul în care vom finaliza cercetarea disciplinară, comisia va vedea care este motivul şi consecinţele care vor fi”, a declarat Bogdan Câmpanu, director APIA Botoşani, citat de publicația Botoșăneanul.ro.

Deşi directorul susţine că salariatele nu s-ar fi lovit, una dintre ele ar fi anunţat că îşi scoate certificat medico-legal pentru a depune plângere împotriva agresoarei.

Conform șefului APIA Botoșani, fiecare funcționară în cauză are un salariu lunar de circa 4.000-5.000 de lei.

Incidentul a ajuns deja să fie cunoscut la nivelul Prefecturii din Botoșani, iar situația este tratată cu cea mai mare seriozitate, mai ales că în trecut unul dintre angajaţi ar fi fost lovit de un director cu capul în gură.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu