• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • JD Agro Cocora: ”Cultivând pământul, creștem comunitatea!”

    Oana Timar -

    „Unde-s mulți puterea crește”, spune o vorbă din popor. Și când fiecare contribuie la binele comun, atunci viața devine mai bună pentru toată lumea. JD Agro Cocora întoarce în comunitatea locală, drept mulțumire pentru implicarea concetățenilor, o parte din beneficiile obținute din activitatea desfășurată în județele Ialomița și Constanța.

    La JD Agro Cocora, recoltarea se face cu cele mai moderne utilaje

    Susținem pasiunile locale

    Unul dintre principiile JD Agro Cocora este sprijinirea noilor generații, prin asigurarea celor mai bune condiții de dezvoltare. De aceea, compania a susținut tinerii sportivi, sponsorizând echipele de fotbal Luceafărul Amzacea și AS Pelinul (comuna Comana), spre spre folosul ambițioșilor jucători locali, cărora le-a fost impulsionat elanul și le-a fost stimulată ascensiunea profesională.

    Anul școlar începe cu un cadou

    Mai ales în zona rurală, copiii trebuie susținuți pentru a merge la școală. De aceea, din data de 10 septembrie se continuă un proiect inițiat în anii anteriori – „Din nou la școală”, prin care se oferă elevilor ghiozdane complet echipate. Beneficiarii sunt elevii ce urmează cursurile școlilor din Cocora, Reviga (jud. Ialomița), Amzacea, Plopeni, Chirnogeni (jud. Constanța). De asemenea, elevii din Valea Măcrișului (jud. Ialomița) vor începe anul școlar cu rechizite oferite de către acestă companie, în această comună programul fiind desfășurat prin intermediul fermei Agri Gain, una dintre unitățile JD Agro Cocora.

    Și sprijinul nu se oprește aici

    Următoarea inițativă locală desfășurată de compania JD Agro Cocora este renovarea școlii din comuna Plopeni, jud. Constanța. Proiectul se află momentan în etapa de obținere a aprobărilor și este programat să se desfășoare în vacanța din luna octombrie.

    Rapița este una dintre culturile importante la JD Agro Cocora

    Despre JD Agro Cocora

    JD Agro Cocora S.R.L. este o filială românească a Romania Farm Invest A/S şi are ca obiect principal de activitate cultivarea cerealelor. Momentan societatea exploatează o suprafaţă de 10.500 ha în județele Ialomița și Constanța. Compania și-a creat o echipă formată din specialiști în agricultură din România și a angajat locuitori din județele Constanța și Ialomița, creând astfel noi locuri de muncă. De asemenea, JD Agro Cocora beneficiază de experiență internațională în domeniul exploatărilor agricole, ceea ce înseamnă cultivarea la cele mai înalte standarde a terenurilor românești.

    Ferma JD Agro Cocora, a cărei construcție a fost finalizată în 2009, include o hală pentru maşini cu o suprafaţă de 3.450 de metri pătrați, precum și un atelier, spaţii pentru substanţe chimice şi zone administrative. De asemenea, JD Agro Cocora deține o hală cu o suprafaţă de 2.550 de metri pătrați şi o capacitate de depozitare de 8.000 de tone, precum şi un siloz de cereale cu o capacitate de 32.000 de tone, rezultând o capacitalte totală de depozitare de 40.000 de tone.

    JD Agro Cocora încurajează proprietarii români de terenuri arabile să dea în arendă pământul către compania care le oferă o valoare corectă a arendei, o arendă pe care JD Agro Cocora o plătește sigur și la timp. Detalii pe www.agrococora.ro și la reprezentanții JD Agro Cocora.


    Te-ar mai putea interesa

    Moise, MADR: Peste 5.000 ha de teren s-au scos din circuitul agricol pentru parcuri de energie Cadastru și intabulare teren: acte necesare și prețuri Cărți funciare eliberate gratuit pentru proprietarii de terenuri agricole

    Ultimele știri

    România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii Situație fără precedent în SUA: Gripă aviară depistată la vaci de lapte