Fonduri europeneForța FermierilorŞtiri agricole

CUM SUNT LUAȚI DE PROȘTI FERMIERII, PE BANI EUROPENI!

Forta Fermierilor cu Vlad Macovei

Departamentul de Investigații al Grupului Agrointeligența a pregătit o serie de anchete jurnalistice de impact care își propun să prezinte fermierilor români bătăia de joc la care sunt supuși de către autorități, în cârdășie cu o serie de entități private, numai bune pentru jumulit banul public.

Agrointeligența – www.agrointel.ro, numărul unu în informarea fermierilor, se va implica în mediatizarea tuturor cazurilor în care banii publici, naționali sau europeni, sunt cheltuiți prost iar agricultura României nu poate beneficia de efectele pozitive ale respectivelor bugete. În ciuda tuturor amenințărilor și intervențiilor, vom continua să facem publice, fără discriminare, toate acțiunile care nu servesc interesele legitime ale fermierilor români și, de asemenea, vom identifica toți oamenii-cheie, de la stat sau din mediul privat, care parazitează agricultura națională și care pun interesele personale, de grup sau de partid înaintea celor ale sutelor de mii de agricultori români cinstiți și care muncesc din greu.

Duminică, începând cu orele 8.00, veți avea ocazia să vedeți cum sunt risipiți bani europeni pe un proiect de toată jena, cu efect zero pentru agricultori, în timp ce fermierii așteaptă cu nervii întinși să le intre subvențiile europene care li se cuvin. Ancheta jurnalistică va fi prezentată și dezbătută, de asemenea, în cadrul emisiunii ”Forța Fermierilor cu Vlad Macovei” difuzată marți 30 octombrie, de la orele 20.00, pe www.agrointel.ro și pe pagina de Facebook Agrointeligenta.

Invităm pe fermierii care doresc să ne sesizeze cazuri care, în opinia lor, reprezintă încălcări ale legii sau care doresc să ne relateze abuzuri sau problemele cu care se confruntă, să intre în direct cu noi la numărul 0744.311.359 când au ceva de semnalat urgent sau în cadrul emisunii ”Forța Fermierilor cu Vlad Macovei”.

Agrointeligența este alături de dumneavoastră!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


4 comentarii

  1. nu trebuie sa fii supradotat ca sa vezi la tot pasul ceea ce scrie BOGDAN
    auzi…….fonduri europene py tuia….trandafiri,,,dovleac…porumb zaharat,,,
    ma,voi chiar vati tampit???????????????????

  2. Pai pe linia asta ati putea sa scrieți f multe despre proiectele prin care se iau banii pentru a cultiva chipurile dovleac plăcintar, porumb zaharat și alte prosti de astea. NIMENI nu cultiva in realitate toată lumea cumpăra samanta, o arunca pe camp în batjocura, face facturi la vrajeala la sfârșitul anului către beneficiari inventați. Nu fac decât sa spargă suprafețele deja comasate ale fermelor. După cât dovleac plăcintar avem în acte ar trb sa hrănim cu dovleac Europa, Asia, și o parte din America. Asta în timp ce banii pentru achiziția de utilaje de exemplu sunt f putini și se termina în 10 zile, numărul de proiecte fiind de 3-4 ori mai mare. De ce nu se dau bani mai mulți pentru achizitia de utilaje? Masuri care chiar au revoluționat agricultura în Ro. Și se prefera risipirea banilor pe masuri aiuristice. Ar fi interesant de aflat cu cat timp înainte de a depune proiectul “fermierii” plăcintari și au făcut buletin la tara….. Probabil cu o săptămână înainte. În realitate stau la oraș bine mersi.

Scrie un comentariu