Ştiri agricoleTractoare și combine

TAGRO, NOUL TRACTOR AGRICOL ROMÂNESC – PRIMELE IMAGINI (GALERIE FOTO)

Tractorul Tagro de la IRUM
VEZI GALERIA | 17 POZE

TAGRO, noul tractor românesc produs de IRUM în uzinele de Reghin, județul Mureș! Agrointeligența – www.agrointel.ro vă prezintă, în premieră, imaginile cu mașina agricolă așteptată de toți fermierii.

Tractorul de 102 de cai putere a fost dezvăluit în prezența mass-media în cadrul unei conferințe de presă organizată la București, la Hotel Caro. După evenimentul de presă, tractorul va pleca direct la standul IRUM de la Târgul Indagra, unde va putea fi văzut de către toți fermierii până duminică, pe 4 noiembrie.

Pentru a vedea cum arată noul tractor românescIRUM accesați galeria foto unde veți găsi imagini, atât cu exteriorul mașinii agricole, cât și fotografii din cabină și cu motorul.

Lansarea evenimentului, transmisă integral de Agrointeligența – www.agrointel.ro

9 comentarii

 1. Bravo! Ma bucur ca incepe o noua etapa a industrializari Romanesti! Succes Romani,veniti acasa de pe unde sunteti plecati si unde a-ti facut o impresie buna,vniti acasa sa ne facem treaba noasra asa cum am facut-o dintodeauna. Succes

 2. Si eu mă înscriu în categoria celor ce se bucură că apariția acestui tractor,de conceptie românească (cu tot ce o mai fi străin pe el) e totuși de bun augur,zic eu,e un început, după ce mai bine de 10 ani UTB-ul si-a inchis porțile. Poate cu preț bun si calitate pe măsură va face o figură frumoasă în piața,după modelul Dacia,Doamne ajută!

 3. De scump e scump am auzit ca va fi in jur de 30 de mii de euro un pret de pret o sa-l cumpere tot cei cu bani moi cei mai saraci ne miram la ceilalti care au care au avut si vor avea

 4. Terminati cu comentarii negative ! ESTE UN PRODUS ROMÂNESC FOARTE BUN ! FITI ÎNCREZATORI ÎN VOI / NOI ÎNSINE !…
  CUMPARATI CU ÎNCREDERE PRODUSELE ROMÂNESTI, ASA, V-OM FORMA MÂNA DE LUCRU SI ECONOMIE ÎN ROMÂNIA ! …
  P.s. (suedezii cumpara Volvo, NU pentru-cá ar fi mult mai bun ca si ; Mercedes, Audi, BMW, sau alte marci, ci pentru-CÁ este AL LOR = SUEDEZ si, prin asta, TARA Suedia PROPASESTE ! …

 5. Pentru micii fermieri este nevoie de tractoare de 45-50 cp. Ne-am saturat de chinezării. La puterea asta găsești numai chinezării foarte proaste. Așteptăm tractoare românești să înlocuiască fiaturile vechi de peste 50 de ani.

  1. “SUEDEZU” Da dar Volvo chiar e fabricat in Sudeia.Astia importa motorul de la FIAT.Transmisia nu stiu dar pun pariu ca si aia e straina.Asadar,ce e made in Romania?

Scrie un comentariu


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!