• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • INNVIGO AGRO – creștere pe piață în 2018! Ce PRODUSE NOI se lansează PENTRU FERMIERI ÎN 2019!

    agrointeligenta.ro -

    În urmă cu 2 ani, în data de 20 septembrie 2016, Innvigo Agro punea bazele unui început îndrăzneț de carieră în agrobusinessul românesc. Un început timid, plin de necunoscute și semne de întrebare despre cum va accepta piața românească un nou brand european de produse de protecția plantelor pe o piață dominată de furnizori, companii multinaționale cu o lungă istorie și o paletă largă de produse pe piață locală de profil. Toate în contextul unui interes susținut al fermierilor români pentru creșterea performanței în fiecare an, când atât fermierii mari sau mici se orientează în identificarea unor soluții agronomice fiabile care să se plieze după nevoile fiecărei exploatații în parte, indiferent de mărimea sau specificul activității desfășurate.

    Innvigo Agro: Portofoliu de 34 de produse. De la anul, soluții și pentru legumicultură

    Dacă la începutul activității Innvigo Agro deținea în portofoliu doar 7 produse omologate care ofereau soluții limitate fermierilor prin produse de combatere a unor boli, buruieni sau dăunători, astăzi la final de sezon 2018, după 2 ani de muncă susținută a întregii echipe, Innvigo Agro are un portofoliu ce conține 34 de produse de protecție a plantelor și nutriție foliară care acoperă o paletă largă de nevoi ale fermierilor din cultura mare și nu numai , asigurând protecția completă a culturilor de cereale, rapiță, porumb, măr, sfeclă de zahăr, iar în sezonul 2019 și a unor culturi legumicole.

    De asemenea, echipa de conducere s-a dezvoltat, fiind implicată în coordonarea activității a 14 persoane care acoperă reprezentarea tehnică și comercială la nivelul întregii țări.

    Proiectele de viitor vizează extinderea portofoliului prin introducerea de noi produse care vor răspunde provocărilor lansate de fermieri în acest sezon: de a utiliza produse (fungicide și erbicide) cu mai multe substanțe active care să rezolve, pe lângă protecția culturilor agricole, și nevoi ce țin de managementul ușurinței în identificarea bolilor și facilitatea combaterii prin aplicarea prin unui singur tratament.

    Innvigo Agro: Fermierii au nevoie de un nou erbicid foarte eficient

    Cu ocazia meselor rotunde organizate cu partenerii de distribuție în zona de vest, fermierii au ridicat necesitatea identificării unui produs erbicid care să controleze întreg spectul de buruieni-problemă dar cu costuri corecte. Fermierii își doresc un erbicid cu aplicare preemergentă sau postemergent timpurie care să combată un spectru larg de buruieni dicotiledonate și monocotiledonate, să aibă remanență pe o perioadă limitată și care să fie flexibil în aplicare, iar în cazul primăverilor secetoase care pot afecta nivelul producției agricole să aibă eficiență ridicată.

    Pentru acestă ultimă solicitare, care pentru echipa Innvigo este o reală provocare primită de la fermieri și partenerii de distribuție, se vor testa în campania viitoare câteva produse care să răspundă solicitărilor și care vor completa portofoliul de erbicide la culturile de cereale păioase și porumb.

    Innvigo Agro: Două noi erbicide pentru grâu și orz

    Privim cu încredere în viitor, spun oficialii Innvigo care arată că planul de dezvoltare al companiei, respectiv portofoliului de produse a fost extins în ultimul trimestru 2018 prin omologarea câtorva produse de protecția plantelor care completează oferta pentru sezonul viitor astfel: pentru cereale păioase se vor introduce erbicidele ARUBIS 50 SG (clorsulfuron 500gr/kg) cu doze reduse la hectar 25-37,5gr/ha și MAJOR 300 SL (clopiralid) cu aplicare în doză de 0,3l/ha. Ambele produse noi de la Innvigo Agro sunt o soluție avantajoasă pentru combaterea buruienilor-problemă din culturile de grâu, orz, triticale și completează portofoliul de erbicide al companiei alături de ADIUNKT 500 SC (diflufenican); TRIMAX 50 SG (tribenuron metil); Herbos 110 EC (fenoxaprop etil); GALMET 50 SG (metsulfuron- metil); GALAPER 200 EC (fluroxipir).

    Innvigo Agro: Un nou tratament cu fungicid pentru sămânța de cereale

    De asemenea, Innvigo Agro a introdus în portofoliul de protecție un fungicid pentru tratamentul semințelor de cereale TRITER 050 FS (triticonazol) în doză de 1 l/to împotriva patogenilor transmiși prin sol sau semințe – completând astfel și segmentul lipsă în protecția tehnologică completă a culturilor de cereale.

    Innvigo Agro: Nou erbicid pentru cultura porumbului

    Pentru cultură de porumb, care are o mare pondere în agricultură din România, la solicitarea fermierilor, vom lansa un produs nou HENIK EXTRA 40 OD (nicosulfuron 40 gr/l), un erbicid formulat modern sub formă lichidă, de dispersie în ulei, care în doză de 1 l/ha aplicat de la 2-7 frunze ale porumbului pentru combaterea gramineelor problema cât și a unor buruieni dicotiledonate anuale. Astfel portofoliul de erbicide la porumb se lărgește alături de erbicidele cu o utilizare largă de către fermieri ca NIXON 50 SG (nicosulfuron), RINCON 50 SG (rimsulfuron) și DIMBO 480 EC (dicamba).

    Produsele sulfonil-ureice beneficiază de livrarea de adjuvant ASISTENT+ care se livrează gratuit pentru produsele NIXON 50 SG și RINCON 50 SG.

    Innvigo Agro: Portofoliu îmbogățit cu un nou erbicid pentru cultura de rapiță

    Cultură de rapiță,care are și ea o pondere importantă în culturile din ferme,dar care în acest an a fost afectată de seceta din toamnă, nu a fost uitată, Innvigo Agro va lansa două noi erbicide: un erbcid cu aplicare preemergentă – BARISTO 500 SC (napropamid) în doză de 2 l/ha aplicat singur sau în amestec cu EFECTOR 360 CS (clomazona) sau METAX 500 SC (metazaclor). În postemergență, soluția de omologare se extinde prin introducerea erbicidului ZORRO 300 SL (picloram) cu aplicare în primăvară în postemergență în doze reduse de 78 ml/ha când rapița începe fenofaza alungirii tulpinilor (BBCH 30-31) alături de erbicidele MAJOR 300 SL (clopiralid) și INVESTO 100 EC și BUSTER 100 EC pe bază de quazilofop etil.

    Innvigo Agro: Tratament nou disponibil pentru cultura mărului

    Nici horticultura nu a fost uitată și pentru pomicultură, respectiv pentru măr, atenția companiei se îndreaptă către extinderea paletei de fungicide de protecție care conține atât fungicide de contact – LEKARO 80 WG (captan), în doză de 1,9 kg/ha care se aplică prin tratamente preventivesau curative pentru combaterea principalilor agenți patogeni fie prin, tratamente independente sau în amestec cu fungicide de contact BATALION 450 SC (pirimetanil) sau fungicide sistemice VIGOFUN 250 EC (difenoconazol). În acest fel se va limita posibilitatea apariției rezistenței la agenții patogeni în fenofazele sensibile pre și post înflorit. Tot pentru măr s-a obținut extinderea etichetei produsului Delcaps 050 SC (deltametrina) pentru controlul afidelor la cultură de măr și în secundar a viermelui merelor.

    Deoarece aplicarea produselor fitosanitare este afectată de condiții independente de voința sau puterea fermierilor, respectiv de climă, și care pot afecta eficacitatea pesticidelor sau amestecurilor, din cauza absorbției foliare diminuate, specialiștii Innvigo Agro au considerat necesar să ofere fermierilor un adjuvant care să reducă efectul factorilor nedoriți în momentul aplicării tratamentelor și să reducă riscul diminuării acțiuni produselor aplicate. SILITOP este un adjuvant modern de ultimă generație care îmbină avantajul produselor organosiliconice pe bază de trisiloxan cu capacitatea de absorbție a agenților umectanti antiionici. Adjuvantul se recomandă a se introduce în soluțiile de tratament în doze de 0,1l/ha pentru toate categoriile de produse.

    În acest moment al finalului de an, când facem un bilanț al întregii activități din 2018, putem spune că în ciuda dificultăților climatice care au afectat fermierii cât și culturile agricole, activitatea companiei INNVIGO AGRO este un model de succes pentru companiile din piața de profil prin extinderea portofoliului de produse pentru principalele culturi agricole: cereale, porumb, rapiță, floarea-soarelui, măr, sfeclă, cartof, cât și prin extinderea rețelei de distribuție și numărul de parteneri. INNVIGO reușit să își completeze echipa de vânzări cu patru specialișți în domeniul protecției plantelor pentru zonele de est, sud și vest a României.

    Vă vom fi alături și în 2019 în munca dumneavoastă de zi cu zi pentru protecția plantelor cu soluții complete la costuri corecte . Sunați furnizorul pentru a află noutățile și pachetele comerciale 2019.

    Mulțumim tuturor fermierilor și partenerilor INNVIGO pentru colaborarea din acest an și vă urăm ca anul 2019 să aducă tuturor, bucurie, succes și împlinirea tuturor planurilor de viitor. – Echipa INNVIGO AGRO

    Innvigo Agro Romania


    Te-ar mai putea interesa

    Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio la Sărata: Mă pensionez și caut pe cineva să continue ferma

    Ultimele știri

    Ministrul Agriculturii din Ucraina a demisionat din cauza acuzațiilor de corupție Comerțul agroalimentar al UE – creștere pozitivă. Excedent comercial de 5 miliarde de euro Polițiștii au prins trei hoți de vaci. Animalele furate au fost returnate fermierului