Ştiri agricoleViaţa la ţară

Dragoș Costin Telehuz, noul președinte al celei mai importante organizații de fermieri din Ialomița

Dragos Telehuz

Dragoș Costin Telehuz este noul președinte al celei mai importante structuri de reprezentare a fermierilor din județul Ialomița, Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Ialomița (ACCPT Ialomița).

ACCPT Ialomița a transmis Agrointeligența – AGROINTEL.RO un comunicat de presă referitor la alegerile pentru noua conducere a organizației, alegeri ce au avut loc în cadrul Adunării Generale anuale. Dragoș Costin Telehuz a preluat funcția de conducere de la fermierul Nicolae Sitaru, care, la expirarea mandatului său statutar, a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat.

”În dată de 06 martie 2019, A.C.C.P.T. Județul Ialomița a organizat Adunarea Generală anuală, destinată alegerii conducerii asociației, în urmă expirării mandatului statutar. Astfel, după o lungă activitate în fruntea noastră, domnul Nicolae Sitaru a decis să nu candideze pentru un nou mandat, iar opțiunile membrilor noștrii au fost împărțite între doi candidați la funcția de președinte și șapte candidați pentru cele patru poziții în Consiliul Director”, se arată în comunicatul ACCPT Ialomița.

Compoziția organelor de conducere din cadrul ACCPT Iași, alese prin exprimarea a 72% din totalul numărului de voturi, este următoarea: Președinte – Dragoș Costin Telehuz, Vicepreședinte – Silviu Mihai, secretar – Ștefan Trandafir, membrii – Adrian Georgescu, Ștefan Moraru și Alexandru Neagu (supleant).

”Mulțumim domnului Nicolae Sitaru pentru anii dedicați mediului asociativ al fermierilor ialomițeni și urăm succes noii conduceri în provocarea pe care au acceptat-o, anume de a reprezenta membrii unei organizații de elită din breasla noastră”, se mai arată în comunicatul de presă al organizației fermierilor ialomițeni.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!