IMPORTANTŞtiri agricole

Un Raport special pentru agricultori. Inovație Media

Agro-Est Muntenia și Grupul Agrointeligența-BTvideo inovează în continuare piața de agribusiness din România. Într-un clip de doar câteva minute, fermierii români au ocazia să vadă și să înțeleagă beneficiile biostimulatorului Plyaminol dintr-o altă perspectivă. Toată prezentarea este integrată într-un studio virtual 3D, în timp ce testimonialele fermierilor și elementele grafice prezintă într-o manieră de 360 de grade avantajele pe care orice fermă le poate obține dacă se aplică Plyaminol.

Conceptul Agro-Est Report este în același ritm cu evoluția pieței digitale. Mesajele transmise de marile companii din lume pentru clienții lor sunt adaptate vitezei pe care o are tehnologia care ne înconjoară indiferente de device-ul pe care îl avem. Fie că este vorba despre smartphone, laptop, desktop computer sau tabletă, Agro-Est Report poate fi urmărit în condiții perfecte.

Episodul despre Plyaminol, dar și cele care vor urmă, sunt filmate în ”Camera Verde”. Denumită în mod oficial Chroma, zona 100% de culoare verde în care s-a filmat oferă un potențial foarte mare de producție pentru companiile media pregătite să prelucreze un astfel de concept. Practic, dintr-un cadru total verde, a apărut un studio modern de televiziune special pentru Agro-Est Report.

Biostimulatorul de la Agro-Est Muntenia conține 30% aminoacizi liberi, care ajută la formarea unor plante viguroase într-un interval scurt. Plyaminol salvează planta din perioade cu stres, precum seceta, înghețul, excesul de umiditate, grindina sau fitotoxicitatea și le oferă fermierilor un plus calitativ și cantitativ la recoltare. Plyaminol este excelent pentru culturile de grâu, orz, legume, rapiță și porumb.

Este doar primul episod al acestei serii. Vor urma și altele, produse în aceeași scenă virtuală adaptată optim mesajelor folositoare fermierilor.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!