• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • LAPAR nu comentează ACUZAȚIILE DE DELAPIDARE. ”După o ANALIZĂ AMĂNUNȚITĂ a activității LAPAR O SĂ REVENIM CU DETALII”

  Oana Timar -

  Ionică Nechifor, vicepreședinte al Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR) și președinte al Asociației Moldoovis, a transmis Agrointeligența – AGROINTEL.RO un comunicat de presă referitor la evenimentele recente legate de situația financiară  a LAPAR. Ionică Nechifor precizează în conținutul comunicării că documentul a primit acordul Comitetului Director al LAPAR, astfel că reprezintă o poziție publică a Comitetului Director al LAPAR, prima poziție oficială după ședința ce luni, 18 martie, la nivelul conducerii LAPAR s-a luat decizia unui audit care să clarifice dispariția unor sume importante.

  Citiți și:

  UPDATE. Acuzații de delapidare la LAPAR. Lipsesc peste 150.000 de euro din banii membrilor?

  SCRISOARE DESCHISĂ ÎN INTERIORUL LAPAR: Se cere AUDIT INDEPENDENT și SUSPENDAREA PREȘEDINTELUI BACIU!

  Vă prezentăm mai jos, integral, conținutul comunicatului transmis Agrointeligența – AGROINTEL.RO de vicepreședintele LAPAR, Ionică Nechifor, în numele Consiliului Director al organizației

  Stimate Domnule Vlad Macovei.

  Urmare articolelor apărute în ziarul electronic AGROINTELIGENȚA, autor domnia voastră, Consiliul Director al LAPAR face următoarele precizări:

  1. Activitatea LAPAR se derulează în condiții normale, cu implicare la nivel național și cu determinarea binecunoscută atât în rândul membrilor cât și în relația cu entitățile din domeniu agricol din Romania.

  2. Consiliul Director împreună cu Președintele organizației dl Laurențiu Baciu nu doresc să se exprime în public privind cele apărute în ziarul sus menționat, întrucât, până la clarificarea tuturor aspectelor interne ale LAPAR , prezumția de nevinovăție primează, drept pentru care nu ne pronunțăm și nu facem speculații ce pot periclita imaginea organizației, cunoscută ca fiind cea mai puternică din ramura agriculturii la nivel național.

  3. LAPAR, de la înființare și până în prezent, s-a confruntat cu diferite probleme și de fiecare dată a devenit mai puternică, de aceea solicităm tuturor celor care încearcă să facă speculații (Agrointel), afirmații, propuneri de suspendare fără ca să dețină acest drept (asociații care nu sunt membre LAPAR sau care nu au cotizație plătită), să se abțină, astfel de metode contravin statutului organizației și legislației din România.

  4. Există posibilitatea ca orice tentativă de denigrare, calomniere a organizației sau membrilor de drept, să fie direcționată către autoritățile competente, în vederea protejării și menținerii prestigului LAPAR la standardul și nivelul consacrat.

  Solicităm să ne respectați punctul de vedere și să încetați în a mai face speculații pe această temă cu intenția de a destabiliza sau periclita activitatea LAPAR. Vă asigurăm că după o analiză amanunțită a activității LAPAR să revenim cu detalii.

  Pentru a vizualiza comunicatul în PDF, click pe imaginea de mai jos a documentului:

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Instalarea Tinerilor Fermieri 2020. Proiectele se depun din 15 iulie, sprijinul maxim – 50.000 euro/fermă! TRANSFORMER – cel mai nou ameliorator de sol! De ce este acest produs UNIC PE PIAȚA DIN ROMÂNIA! Azot în formă lichidă de la Agro-Est Muntenia. Azofol, produsul câștigător pentru plante!

  Ultimele știri

  OFERTA LUNII: Plugul IBIS M 2+1, ideal pentru fermele mici și mijlocii! Preț PROMO: 5.500 euro! Subvenții APIA: Se introduce o plată-bonus pentru micii fermieri și fermele de familie! Fermier intrat în greva foamei: Nu am islaz pe care să-mi pasc vacile, le aduc la Primărie!

  Căutare în articole