• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • agrointel.ro
  • Ştiri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Agribusiness
  • Anunțuri
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Programul la APIA în perioada Paștelui și de 1 Mai

    Oana Timar -

    Programul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) în perioada Paștelui și de 1 Mai! Conducerea APIA a făcut public programul de funcționare al centrelor din țară, funcționarii agenției de plăți beneficiind de trei zile libere.

    În săptămâna 22 aprilie – 26 aprilie 2019 toate Centrele Județene și Locale APIA își desfășoară activitatea conform programului normal de lucru. Fermierii programați pentru depunerea cererilor unice de plată în această perioadă sunt rugați să prezinte la centrele agenției la data și ora din invitația oficială primită.

    ”Zilele de 29 aprilie, 30 aprilie și 1 mai sunt zile libere, cu specificația că pentru data de 30 aprilie 2019 toți funcționarii APIA vor compensa ziua liberă prin ore suplimentare sau prin solicitare de concediu de odihnă”, arată comunicarea oficială a APIA.

    Începând cu data de 2 mai, programul de lucru al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură își reia cursul normal.

    Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

    CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

    Te-ar mai putea interesa

    Guvernul României a aprobat noua procedură de certificare a berbecilor cu origine! Anunț APIA: 31 iulie – termen de depunere a cererilor pentru motorina din trimestrul 2! Problema berbecilor cu origine a ajuns pe masa Guvernului! Genotiparea va fi făcută pe banii statului!

    Ultimele știri

    Au început noi controale în teren! Amenzi de până la 20.000 de lei pentru fermieri! Ministerul de Interne: Atacurile urșilor și lupilor vor fi considerate situație specială de urgență! Legume crescute în apă. Ferma viitorului a fost pusă pe picioare la Pleșoiu!

    Căutare în articole