Ştiri agricoleViaţa la ţară

ZILELE SUPER FARMER. Calendarul evenimentelor din câmp organizate de RODBUN!

VEZI GALERIA | 3 POZE

Rodbun Grup anunță începerea celei de-a treia ediții a “Zilelor Super Farmer”! Seria evenimentelor va debuta astăzi, vineri – 24 mai 2019, la ferma Rodbun de la Galicea Mare, județul Dolj, unde fermierii prezenți vor putea afla cele mai noi informații despre cele mai bune soiuri de grâu, orz și triticale, dar vor avea parte și de multe surprize care vin în sprijinul dezvoltării afacerilor lor.

Rodbun, organizatorii ”Zilelor Super Farmer” susțin că cea de-a treia ediție vine cu nouătăți absolute, cum ar fi lansarea proiectului Nextfarm, care nu este altceva decât o platformă online de agregare a tehnologiilor inteligente a căror utilizare are drept scop dezvoltarea afacerii fiecărui fermier conform tendințelor mondiale în materie de farming.

“La Zilele Super Farmer, vom prezenta cele mai bune soiuri de grâu, orz și triticale, produse în exclusivitate în fermele noastre, sub marca Genetica Premium. De asemenea, veți putea vedea utilajele agricole pe care le distribuim, începând cu anul 2018, prin partenerii noștri strategici de la Gamma Technik (unul dintre cei mai importanți distribuitori ai producătorului de tractoare și utilaje Arbos în România).

Noutatea absolută a anului în curs o reprezintă Nextfarm, un proiect care îmbină competența și tinerețea unei echipe de specialiști în IT, cu experiența și priceperea în domeniul agricol al echipei Rodbun. Nextfarm este o platformă online de agregare a tehnologiilor inteligente a căror utilizare are drept scop dezvoltarea afacerii fiecărui fermier conform tendințelor mondiale în materie de farming. Nextfarm pune la dispoziția fermierului român o aplicație complexă, menită să îl asiste și să îl ajute pe fermier în procesul de luare a deciziilor privitoare la afacerea sa”, au anunțat cei de la Rodbun.

Calendarul evenimentelor RODBUN

 24 mai 2019 – Galicea Mare, județul Dolj

31 mai 2019 – Spanțov, județul Călărași

 7 iunie 2019 – Vădeni, județul Brăila

12 iunie 2019 – Cristești, județul Iași

21 iunie 2019 – Mureni, județul Mureș

Rodbun Grup îi invită pe fermierii care vor să participe la aceste evenimente să vină însoțiți și de familiile lor întrucât relaxarea, distracția și voia bună nu vor lipsi.

“Zilele Super Farmer reprezintă o șansă de a afla lucruri noi din domeniul agricol, de a realiza un schimb valoros de experiență, dar și o ocazie de consolidare a prieteniei dintre noi. De aceea, vă invităm să participați la „Zilele Super Farmer” împreună cu familiile dumneavoastră. Ca în fiecare an, ne vom relaxa, ne vom distra, iar copiii, pentru care am pregătit multe surprize, vor fi invitații noștri de onoare. Agricultura implică pasiune, iar noi dorim să transmitem această pasiune și generațiilor viitoare, micilor fermieri”, mai spun cei de la Rodbun, în prezentarea evenimentelor.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!