Ştiri agricole

Petre Daea refuză să comenteze posibila sa schimbare de la MADR: ”Nu conduc discuția în această direcție!”

Petre Daea refuză să comenteze informațiile cu privire la posibilitatea schimbării sale din funcția de ministru al agriculturii. Contactat de jurnaliștii de la B1 TV, Daea nu a negat însă că mandatul său va fi analizat de PSD.

”Am tras pe dreapta să vorbesc despre agricultura țării dacă e posibil. Acest lucru nu îl comentez și nu discut, nu discut, nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu conduc discuția în această direcție”, a declarat Petre Daea, pentru B1 TV.

Jurnalistul Tudor Barbu l-a întrebat pe Petre Daea dacă i s-a reproșat ”de la nivelul conducerii partidului o apropiere mai mare de Dragnea decât de politica agricolă a partidului”. ”Sub nicio formă! Sub nicio formă! Sub nicio formă!”, a răspuns Petre Daea.

Vă reamintim că Agrointeligența – AGROINTEL.RO a anunțat în premieră că mandatul lui Petre Daea la MADR va fi analizat. În urma apropierii sale de Liviu Dragnea, Daea ar putea să fie schimbat, în locul său putând fi numit Alexandru Stănescu, actualul președinte al Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaților.

Citiți și:

EXCLUSIV. Mandatul lui Petre Daea, în analiză la PSD! Alexandru Stănescu, favorit pentru șefia MADR!

MINISTRUL DAEA, UMILINȚĂ pentru ECHIPA SA! SOȚIA ÎN PRIMUL RÂND, SECRETARII DE STAT PE ULTIMUL!

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!