Creșterea albinelorŞtiri agricole

Prețuri pentru mierea de salcâm și de rapiță

Prețurile pentru mierea de salcâm și de rapiță îi preocupă pe apicultorii care au avut o primăvară capricioasă și albinele n-au putut culege prea mult din cauza ploilor și a temperaturilor scăzute. În urmă cu câteva zile, unul dintre cei mai cunoscuți achizitori de miere din România a anunțat că începe să preia miere de salcâm și de rapiță și a făcut publice și prețurile.

Prețul pentru mierea de rapiță din acest an este de 8,5 lei pe kilogram, în timp ce prețul pentru mierea de salcâm este de 18 lei pe kilogram, au anunțat oficialii Tremot din județul Prahova.

Compania fondată de cunoscutul apicultor Traian Dobre a făcut cunoscut și faptul că acesta s-a retras din activitatea comerțului cu miere. ”Vă informăm de asemenea că domnul Traian Dobre, căruia îi mulțumim pentru întreaga activitate de până acum, nu mai este implicat în activitatea Tremot”, mai arată noii membri ai echipei Tremot.

Pentru apicultorii interesați să predea mierea către Tremot, datele contact ale celor din companiei sunt:
– 0756 712 233 – Ioana Baican – Director Executiv
– 0244 268 288 – Secretariat Tremot (office@tremot.ro)
– 0784 253 057 – Dana Stan – Contabilitate

Compania Tremot colectează mierea de la apicultori, iar după efectuarea analizelor de conformitate, cea mai mare cantitate este trimisă la export,condițiile de plată fiind negociate direct cu apicultorii.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!