• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri agricole
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • De ce este Eurocereal 34 soluția ideală pentru fertilizarea culturilor de toamnă?

  agrointeligenta.ro agrointeligenta.ro -

  Campanie în toi pentru fertilizarea de toamnă! Compania Timac Agro și-a mobilizat toate forțele pentru a veni în sprijinul fermierilor cu cea mai bună soluție de fertilizare pentru culturile de toamnă. Deja prezent pe piața din România de patru ani, EUROCEREAL 34 și-a dovedit eficiența și continuă să ”cucerească” fermă după fermă.

  Agricultorii care deja au avut în fermă EUROCEREAL 34 extind suprafețele fertilizate, în timp ce noi fermieri comandă fertilizantul gândit special culturile de toamnă.

  ”Dăm startul unei noi campanii pentru soluția pe care nu doar Timac Agro ci și fermierii care o utilizează de 4 ani o consideră ideală ca și fertilizare pentru culturile de toamnă și anume EUROCEREAL 34”, ne-a declarat Marius Marica, directorul de marketing al Timac Agro România.

  De ce ideală? Pentru că din punct de vedere tehnic răspunde cel mai bine necesarului nutrițional al culturilor în toamnă. De ce ideală? Pentru că e o soluție care răspunde foarte bine în condiții nefavorabile pedologic, terenuri acide sau bazice în care eficacitatea soluțiilor clasice de fertilizare este una mult diminuată. De ce ideală? Pentru că alături de elementele nutritive aducem în soluția noastră și elemente de stimulare fiziologică a culturii”, ne-a explicat oficialul Timac Agro România.

  Specialiștii companiei care oferă soluții de nutriție vegetală explică și de ce culturile de toamnă au nevoie atât de fertilizare, cât și de stimulare. ”Și de ce e nevoie de stimulare? Pentru că avem în toamnă un istoric din punct de vedere climatic defavorizant în România – inclusiv în ultimul an, în care culturile de toamnă au extrem de mult de suferit din cauza lipsei precipitațiilor. Și doar prin nutriție, planta nu este în măsură să depășească factorii abiotici extremi iar stimularea fiziologică poate să fie marele pas în a spune nu doar ‘’NU ÎNTORC CULTURA!’’, ci chiar ‘’CULTURA ARATĂ EXCEPȚIONAL AVÂND ÎN VEDERE CONDIȚIILE EXTERNE”, a subliniat Marius Marica.

  În acest context, de precizat că anul trecut, fertilizarea de toamnă cu EUROCEREAL 34 a fost cea care i-a ajutat pe fermieri să își salveze culturile de rapiță și de grâu care au avut o răsărire problematică. ”Într-o foarte mare măsură, soluția noastră a salvat recolta de rapiță a fermierilor care au utilizat-o în toamna 2018, fermieri care au decis să nu întoarcă cultura. Și da, au salvat cultura de grâu după un start întârziat în toamnă, iar eficiența soluției s-a văzut în primăvară la restartul vegetativ”, a explicat Marius Marica.

  EUROCEREAL 34 se diferențiază de un îngrășământ de tip NP sau NPK, oferind fermierilor o specificitate ce se ”traduce” prin biostimularea plantei pentru dezvoltare radiculară, printr-o protecție a elementelor să nu se blocheze în sol, precum și printr-o mobilizare a elementelor deja existente în sol.

  Specificitatea MPPA DUO pe care o are EUROCEREAL 34 are ca principal beneficiu asigurarea unui start rapid al culturii prin dezvoltarea rapidă a rădăcinii dar și asigurarea de fosfor disponibil pe termen lung necesar în faze avansate de vegetație ale culturii precum fructificarea și formarea semințelor până la coacere.

  Îngrășământ solid tip NP+ macro+ microelemente cu specificitate:
  – de biostimulare a plantei, biostimulare radiculară;
  – de acțiune de protecție și eficientizare a elementelor conținute;
  – de mobilizare a elementelor deja existente în sol.

  Pentru a comanda din timp și pentru a avea în fermă fertilizantul Eurocereal, iată datele de contact ale reprezentanților zonali ai Timac Agro România:

  Zona Transilvania Nord – DIANA PURICE, Manager Regional, telefon: 0732 660 186
  Zona Banat – FLAVIUS ROTUNDU, Manager Regional, telefon: 0730 003 578
  Zona Transilvania Centru – ALEXANDRA ION, Manager Regional, telefon: 0728 808 706
  Zona Oltenia – COSMIN GHIȚĂ, Manager Regional, telefon: 0733 555 385
  Zona Muntenia – NICOLETA CERSANU, Manager Regional, telefon: 0725 443 624
  Zona Muntenia Centru – MADALIN BONDALCI, Manager Regional, telefon: 0730 199 180
  Zona Bărăgan – LAURENȚIU AVRAM, Manager Regional, telefon: 0722 895 428
  Zona Moldova Sud – DANA STIRCU, Manager Regional, telefon: 0731 610 108
  Zona Moldova Nord – VALERIAN TARAN, Manager Regional, telefon: 0732 660 186
  Zona Dobrogea – IANCU SIAPERA, Manager Regional, telefon: 0733 555 388
  Zona Republica Moldova – VALERIU MIRCEA, Manager Regional, telefon: 00 373 602 00 597

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Abonare gratuită la știri

  Te-ar mai putea interesa

  Adrian Oros la Azomureș: ”Odată cu importul masiv de îngrășăminte va crește și prețul alimentelor la consumatori” Ce documente vă trebuie la APIA pentru subvențiile la vaci, bivolițe, oi și capre! Fenomenul MIERII FALSIFICATE trebuie stopat! Măsuri în UE contra importurilor din China!

  Ultimele știri

  Apicultorii din Ungaria primesc subvenție de 1.000 de forinți/stup și scutire la impozitul pe venit! Schemă de ajutor de stat pentru deţinătorii de terenuri! Cererile se depun la APIA! Măsură anti-pestă! Sacrificarea și vânzarea porcilor, numai cu aviz de la DSVSA!

  Căutare în articole