Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2019

ANUNȚ OFICIAL: ANZ A ÎNCEPUT CONTROALELE ÎN FERMELE DE ANIMALE!

Încep controalele pentru subvențiile acordate crescătorilor de animale. Agenția Națională pentru Zootehnie (ANZ) a anunțat astăzi, marți 9 iulie, printr-un comunicat remis către Agrointeligența-AGROINTEL.RO că a demarat controlul pe teren pentru verificarea respectării condițiilor de eligibilitate specifice privind acordarea ajutoarelor naționale tranzitorii și a sprijinului cuplat pentru speciile ovine/caprine și bovine.

Pentru anul 2019 au fost eșantionați la nivel național 4.367 de solicitanți de sprijin ANTZ/SCZ cu variații cuprinde între 24-250 de solicitanți/județ.

Agrointeligența-AGROINTEL.RO v-a anunțat deja în premieră care este eșantionul de control pentru sectorul zootehnic aici: Controale APIA în fermele de animale. Eșantionul cu crescătorii care vor fi verificați

Prin controalele la fața locului se verifică dacă sunt îndeplinite condițiile de eligibilitate specifice și vizează toate animalele din speciile bovine, ovine/caprine pentru care au fost depuse cereri de ajutor sau de plată în cadrul schemelor.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!