Ştiri agricole

ANUNȚ: S-A TERMINAT EVALUAREA! 66 DE FERMIERI PRIMESC FINANȚARE!

S-a terminat evaluare proiectelor de investiții mari în agricultură! Fundația Pro Economica a postat pe pagina de Facebook un anunț prin care anunță că dintre cele 72 de proiecte depuse, 66 de solicitări vor primi sprijinul solicitat!

”Fundația Pro Economica a evaluat în totalitate 72 de proiecte în cadrul programului de investiții mari, regionale în domeniul prelucrării produselor agriculturale. Pe baza evaluării experților au câștigat sprijin financiar 66 de proiecte, și 6 proiecte au fost respinse. În cadrul evaluării, experți din domeniile juridice, tehnice și financiar-bancare au verificat proiectele depuse, și printre eligibile sunt 31 proiecte din Județul Harghita, 18 proiecte din Județul Covasna și 17 proiecte din Județul Mureș. Valoarea totală a sprijinului acordat pentru cele 66 de proiecte este 343 milioane de lei, adică aproape 24 miliarde de forinți maghiari”, se arată în anunțul Fundației Pro Economica.

Vă reamintim că finanțarea din cadrul apelului lansat de Fundația Pro Economica provine de la Uniunea Europeană și este acordată prin Guvernul Ungariei.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!