• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • CAMPANIE ÎN TOI pentru FERTILIZAREA CU EUROCEREAL 34! CE SPUN FERMIERII CARE AU FOLOSIT ÎNGRĂȘĂMÂNTUL LA GRÂU ȘI RAPIȚĂ!

  Ramona Dascălu -

  Eurocereal 34 de la Timac Agro, un îngrășământ care a oferit satisfacții fermierilor chiar și în acest an agricol dificil! După cum cei mai mulți fermieri au mărturisit, anul 2018-2019 a fost un an dificil pentru agricultura românească, atât pentru culturile de grâu cât și pentru culturile de rapiță. Chiar și așa însă, îngrășământul Eurocereal 34 de la Timac Agro și-a făcut treaba și a dat rezultatele scontate, fermierii care l-au folosit declarându-se foarte mulțumiți de acesta.

  Răsărire bună a rapiței chiar și în condiții de secetă

  Fermierul Marcel Olteanu, din județul Olt, a folosit Eurocereal 34 pe o suprafață de 300 de hectare de rapiță: „În toamna lui 2018 pentru cele 330 de hectare de rapiță am cumpărat Eurocereal 34 de la Timac. Am ales să cumpăr Eurocereal după ce reprezentanții Timac mi-au explicat despre el și știu și de la alți fermieri cu care colaborez că au avut rezultate bune”.

  Fermierul din Olt susține că a avut  parte de o răsărire extraordinară a rapiței în condițiile în care toamna anului trecut a fost marcată de secetă: „Am fost mulțumit de Eurocereal încă din toamnă. Noi am administrat 300 de kilograme de Eurocereal pe hectar la rapiță, și chiar în condițiile nefericite de secetă din toamna lui 2018, a fost o răsărire extraordinar de bună și planta a fost foarte sănătoasă, cu o culoare bună, vie, se vedea că nu-i lipsește absolut nimic. Deci, așteptăm niște recolte minunate”.

  Înrădăcinare mai puternică a plantelor

  Dumitru Ciocan, fermier din Satu Mare, a folosit Eurocereal 34 la cultura de grâu și a avut parte de rezultate bune.

  „Am achiziționat Eurocereal 34, pe care l-am folosit la cultura de grâu. Am auzit că este un îngrășământ care dă rezultate la alți fermieri și am vrut să-l testez și eu pe o suprafață de grâu. Am observat ca plantele au o înrădăcinare mai puternică față de unde am dat cu alt îngrășământ. Arată mai bine grâul acolo unde am folosit Eurocereal 34”, ne-a declarat Dumitru Ciocan.

  Fermierul sătmărean recomandă cu încredere folosirea îngrășământului Eurocereal 34 de la Timac Agro: „Îl recomand și altor fermieri pentru că se cunosc rezultatele în câmp”.

  Și fermierul Mihai Nicola, din județul Olt, ne-a spus că Eurocereal 34 este un îngrășământ care merită folosit: „Am achiziționat Eurocereal 34 ca și NPK în vara-toamna anului 2018. Am ales acest îngrășământ în primul rând să văd cum se comportă. Sunt mulțumit de evoluția culturii, cultura se prezintă bine ca aspect”.

  Ramificare foarte bună la rapiță cu Eurocereal 34

  Și în județul Teleorman, fermierii se declară mulțumiți de îngrășământul Eurocereal 34.

  „Am achiziționat ca și NPK în vara-toamna lui 2018 Eurocereal 34 pentru cultura de rapiță. Am ales Eurocereal 34 deoarece l-am folosit și în anii anteriori și am fost mulțumit de acest produs. Ținând cont de condițiile acestui an, sunt destul de mulțumit deoarece sistemul radicular este foarte bine dezvoltat și avem și o ramificare foarte bună la cultura de rapiță”, ne-a declarat înainte de recoltat Marius Gimis, din Frăsinet, județul Teleorman.

  Conține microelemente esențiale dezvoltării plantelor

  Printre fermierii care folosesc Eurocereal 34 se numără și Valentin Măilat, din Grădiștea, județul Călărași. Acesta a ales produsul de la Timac Agro datorită microelementelor pe care le conține.

  „Împreună cu fratele meu lucrez o suprafață de 500 de hectare.  În toamnă am ales Eurocereal 34 pentru că în formula sa pe lângă azot și fosfor conține și microelemente precum bor și zinc, esențiale dezvoltării normale a plantelor de cultură. Culturile se prezintă cu un potențial de producție satisfăcător datorită ploilor care au venit în ultima vreme”, ne-a mărturisit fermierul din Călărași.

  Eurocereal 34, nelipsit din ferma lui Vuiorel Sultan

  Administrator al unei societăți agricole, Viorel Sultan din Călărași folosește Eurocereal 34 în fiecare an.

  „Am în exploatare 200 de hectare. Folosesc produsele Timac de câțiva ani. Sunt mulțumit de ele, au dat rezultate bune. În toamna anului trecut am cumpărat Eurocereal 34 pentru că l-am folosit și în anii anteriori și în comparație cu celelalte produse similare am obținut rezultate mai bune. În urma aplicării produsului Eurocereal 34 culturile arată bine”, ne-a spus Viorel Sultan, fermier din județul Călărași.

  Pentru a comanda fertilizantul Eurocereal, iată datele de contact ale reprezentanților zonali ai Timac Agro România:

  Zona Transilvania Nord – DIANA PURICE, Manager Regional, telefon: 0732 660 186

  Zona Banat – FLAVIUS ROTUNDU, Manager Regional, telefon: 0730 003 578

  Zona Transilvania Centru – ALEXANDRA ION, Manager Regional, telefon: 0728 808 706

  Zona Oltenia – COSMIN GHIȚĂ, Manager Regional, telefon: 0733 555 385

  Zona Muntenia – NICOLETA CERSANU, Manager Regional, telefon: 0725 443 624

  Zona Muntenia Centru – MADALIN BONDALCI, Manager Regional, telefon: 0730 199 180

  Zona Bărăgan – LAURENȚIU AVRAM, Manager Regional, telefon: 0722 895 428

  Zona Moldova Sud – DANA STIRCU, Manager Regional, telefon: 0731 610 108

  Zona Moldova Nord – VALERIAN TARAN, Manager Regional, telefon: 0732 660 186

  Zona Dobrogea – IANCU SIAPERA, Manager Regional, telefon: 0733 555 388

  Zona Republica Moldova – VALERIU MIRCEA, Manager Regional, telefon: 00 373 602 00 597

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Ministrul Adrian Oros: Avem 14.600 de bugetari în agricultură care este ”eminamente privată”! Ordinul antiincendiu va fi modificat! Adrian Oros: ”Ne asumăm greșelile!” Crescătorii de animale din asociații îl dau în judecată pe ministrul Adrian Oros!

  Ultimele știri

  Calendarul APIA pentru plata subvențiilor în luna august! Furie în legumicultură! Fermierii cer MADR să achite 3.000 euro la Tomata, așa cum s-a aprobat inițial programul! Ghiță Ciobanul: De ieri sunt președintele Asociației Profesionale a Ciobanilor prin decizia membrilor fondatori!

  Căutare în articole