Ştiri agricole

Petre Daea, după o mini-vacanță: ”Odihna nu este pentru mine”

Ministrul Agriculturii Petre Daea a revenit dintr-o scurtă vacanță, spunând că odihna nu îi priește, ba chiar îi provoacă probleme de sănătate.

”Nu îmi prinde bine concediul. De  2 ani și 7 luni am avut numai o jumătate de duminică liberă. (…) Săptămâna trecută de marți până vineri (a avut concendiu – n.r.) și organismul nu s-a conformat, am avut probleme de sănătate, le-am rezolvat și mi-am dat seama că odihna nu este pentru mine”, a declarat Petre Daea în cadrul unui interviu acordat DCnews.ro.

Petre Daea și-a păstrat obiceiul de a se trezi zilnic de la ora 5 ca la ora 6 să intre în minister. La orele 8 fix, Daea spune că are o ședință de lucru cu toată conducerea MADR, stabilindu-se prioritățile zilei.

În ciuda programului încărcat și a zilelor lungi de lucru, ministrul Daea a spus că nu consumă cafea, ci numai ceai. ”Plec cu gamela de acasă, cu mâncarea în fiecare zi, mănânc în birou. Cafea nu beau. Am băut 31 de cafele în viața mea, ultima în 1986 în biroul prietenului și fostului meu coleg Valeriu Tabără. (…) Beau ceai de mușețel, de sunătoare, beau orice ceai și îl consum, am în fiecare moment ceai pe masă, apă”, a spus Daea.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!