• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • SUPER EROI: Gama MF S fabricată în Franța

  agrointeligenta.ro -

  Toate modelele Massey Ferguson din gama S, de la utilajul MF 5709 S cu o putere de 95 CP la MF 8740 S, cel mai puternic model cu 400 CP, impresionează prin cele mai bune performanțe din clasa lor și stabilesc noi standarde în materie de eficiență, confort, siguranță și design.

  Pe lângă reducerea costurilor de operare, seria MF 5700 S aduce și o creștere vizibilă a confortului în timpul lucrărilor, precum și a flexibilității de utilizare. Cele patru modele sunt propulsate de motoare AGCO POWER de ultimă generație, cu 4 cilindri și puteri între 95 și 130 CP. MF 5700 S iese în evidență prin vizibilitatea de primă clasă, cu capota MF consacrată, care asigură vedere liberă, cel mai ridicat nivel de manevrabilitate din clasa sa și eficiența generală convingătoare, în combinație cu transmisiile care au fost, de asemenea, îmbunătățite în mod specific.

  Tehnologia de vârf nu are alternativă. Doar cea mai bună tehnologie contează

  Cu gama MF 6700 S (cu puteri între 120 și 200 CP), Massey Ferguson oferă cele mai moderne motoare cu 4 cilindri de la AGCO, într-o gamă de putere dominată anterior de tractoare cu motoare cu șase cilindri. Cu o putere maximă de 200 CP (cu sistemul de gestionare a puterii motorului) în cazul modelului MF 6718 S, gama MF 6700 S oferă cele mai înalte performanțe dintre toate tractoarele cu motoare cu patru cilindri disponibile în prezent pe piață.

  Mai eficiente, mai confortabile, mai sigure și mai atractive

  Gama MF 7700 S include tractoare extrem de fiabile, necomplicate și cu necesar redus de întreținere, care asigură creșterea eficienței pentru toate tipurile de lucrări agricole și îmbunătățesc astfel rentabilitatea. Cu o gamă largă de puteri ale motorului (de la 140 la 280 CP), transmisii (Dyna 4, Dyna 6, Dyna VT), variante de echipare a cabinei, opțiuni hidraulice și prize de putere, gama MF 7700 S poate fi personalizată în mod practic.

  Ceea ce simțiți, experimentați și vedeți este un utilaj adevărat din gama MF S

  Cu MF 8700 S, Massey Ferguson ridică ștacheta și mai mult. Echipată cu motoare puternice AGCO Power, cu tehnologie SCR extrem de eficientă, utilajele din gama MF 8700 S reprezintă modelele de top ale Massey Ferguson. Cu până la 400 CP pentru o tracțiune impresionantă, gama MF 8700 S ocupă în continuare primul loc în clasa sa în ceea ce privește raportul putere/greutate și manevrabilitatea. De asemenea, nivelul mai ridicat de siguranță și confort pentru operator, precum și instrumentele cuprinzătoare pentru agricultura de precizie, care pot fi operate prin intermediul ecranului tactil Datatronic 5 de 9″, contribuie la sporirea productivității.

  Garanție de 3 ani pentru toate modelele noi Massey Ferguson

  Cu un program de garanție de 1+2 ani, Massey Ferguson oferă un element foarte important pentru clienții săi, pe lângă service-ul excelent și serviciile de top din industrie în materie de piese de schimb. Indiferent dacă este vorba de utilajul versatil MF 5700 S, de utilajul cu cel mai puternic motor de 4 cilindri, MF 6700 S, de tractorul anului 2019, MF 7700 S, sau de modelul de top MF 8700 S, toate noile modele Massey Ferguson din gama S se bucură de 1+2 ani de utilizare fără griji.

  Puteți găsi mai multe informații privind gama MF S și condițiile de garanție accesând pagina de internet www.masseyferguson.co.ro.

  TEXT SI FOTO: TEHNODIESEL


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Constantin Loghin își cumpără utilajele agricole la licitație cu 50-60% mai ieftin decât prețul pieței Tractor cuprins de flăcări! Focul s-a propagat de la un incendiu de vegetație uscată! Agricultura în pantă şi provocările sale

  Ultimele știri

  Prețul petrolului – cel mai înalt nivel din ultimele 13 luni. Efectele nu vor întârzia să apară! Cum îi asigura Adrian Oros pe fermieri că vor primi despăgubirile de secetă! – VIDEO Bugetul MADR – adoptat în Comisii: 1,2 miliarde de lei pentru subvenții și ajutoare de minimis!