Ştiri agricoleViaţa la ţară

Ziua Porumbului 2019. Evenimentul din ferma lui Nicolae Sitaru se va ține pe 12 septembrie

Ziua Porumbului 2019 se va ține anul pe joi, în data de 12 septembrie, în aceeași locație cunoscută: platforma din câmp din satul Orezu, comuna Ciochina, județul Ialomița. Ajuns la cea de-a X-a ediție, evenimentul organizat de ferma Elsit a inginerului Nicolae Sitaru are ca partener organizatoric compania Bayer.

Agrointeligența – AGROINTEL.RO vă prezintă, în premieră, invitația la Ziua Porumbului 2019. Ediția a X-a a evenimentului organizat de fermierul Nicolae Sitaru va reprezenta, cu siguranță, cel mai așteptat eveniment de câmp din această toamnă.

Exceptând anul trecut, când Ziua Porumbului a fost interzisă pe motiv că ar duce la răspândirea pestei porcine africane, cea mai cunoscută sărbătoare a evenimentului s-a ținut negreșit în fiecare toamnă, prezentând performanțele de producție ale hibrizilor prezenți pe piața românească.

Program Ziua Porumbului 2019

Programul la Ziua Porumbului 2019 va debuta în dimineața zilei de 12 septembrie, la ora 9.00, vizita la standurile companiilor de semințe. Va urma, de la ora 11.00, o dezbatere liberă ca apoi să existe un moment oficial la prânz, de la ora 12.00, în cortul evenimentului. Va urma masa și un program artistic care va și încheia evenimentul, dând posibilitatea fermierilor să socializeze.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!