Ştiri agricoleViaţa la ţară

Cioban ucis în bătaie de un coleg de la stână. Criminalul de 25 de ani a fost prins!

Foto: Realitatea de Craiova

Un cioban și-a ucis colegul de breaslă după care s-a făcut nevăzut! Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, și-a bătut colegul, care era tot cioban, până l-a omorât, după care a fugit de la fața locului. Tragedia s-a întâmplat la o stână din județul Dolj.

Potrivit poliţiştilor, în noaptea de 13 spre 14 septembrie, între victimă şi tânărul de 25 de ani, din Pieleşti, angajat la aceeaşi stână, ar fi avut loc o altercaţie fizică.

„Având în vedere cele constatate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cercetările fiind preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Întrucât tânărul de 25 de ani, bănuit de comiterea faptei se sustrăgea cercetărilor a fost solicitat și sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru pentru realitateadecraiova.net.

Suspectul, care a fugit de la fața locului, a fost găsit în cele din urmă de polițiști în cursul zilei de duminică, 15 septembrie, pe un câmp.

Ciobanul ucigaș a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!