• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Ştiri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cinci motive să NU investiți într-o plantație de Goji

    agrointeligenta.ro -

    Goji Bio Brașov, cel mai mare producător de Goji din România, cu o experiență de peste 7 ani pe piață și sute de culturi înființate, recomandă celor interesați să investească într-o cultură de Goji să fie precauți și să respecte recomandările celor cu experiență.

    “Plantația de Goji este una din cele mai rentabile investiții în agricultură. Există la acest moment pepiniere specializate în comercializarea unui material săditor certificat, o tehnologie de cultură cu rezultate foarte bune, plantații intensive intrate pe rod și chiar un centru de colectare al fructelor de Goji proaspete. Cultura de Goji nu mai are foarte multe necunoscute ca atunci când am început noi. Și totusi pot apărea probleme mari în gestionarea unei asemenea investiții dacă nu sunt realizați toți pașii esențiali într-o cultură”, declară Adrian Nicolae, fondatorul brandului Goji Bio Brașov.

    1. Nu investiți într-o cultură de Goji dacă intenționați să utilizați un material săditor necertificat. Un material saditor provenit dintr-o pepinieră autorizată vă oferă garanția bunului achiziționat și totodată liniștea că ați primit ceea ce ați comandat. Fără documente de proveniență a plantelor de Goji nu veți putea înregistra cultura iar în viitor va fi dificil să vindeți producția în centrele de colectare. Goji Bio Brașov vă oferă material săditor selecționat și aclimatizat din culturile pe care le deține.
    2. Nu investiți într-o cultură de Goji dacă nu intenționați să realizați un sistem de irigație. Contrar multor articole, scrise de persoane neinformate sau rău intenționate, arbuștiul Goji are nevoie de apă. O cultură de Goji nu se poate dezvolta sanatos, dacă nu are un sistem de irigație performant care să-i asigure necesarul periodic de apă. Printr-o irigație bună, arbuștiul de goji crește mai sănătos și mai puternic în fața eventualelor boli specifice. La urma urmei fructul de Goji înseamnă apă. Deținând cea mai performantă plantație de goji din țară, Goji Bio Brașov vă invită să vizitați și să folosiți modelul acestora de plantație ca sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră.
    3. Nu investiți într-o cultură de Goji dacă nu luați în calcul îngrijirea și administrarea frecventă a plantației. Investiția în agricultură, în special într-o cultură de Goji, poate aduce multe satisfacții, dar necesită și o atenție sporită. Fără o prezență frecventă în cultură, chiar dacă este o vizită fără a interveni direct, nu putem spune că administrăm corect o plantație. O buruiană crescută prea mult, o creangă de Goji desfăcută sau un furtun de picurare înfundat, toate acestea fac parte din activitatea zilnică. Oricum aceste vizite sunt menite să vă dea o satisfacție în urma deciziei luate de a înființa o plantație de Goji. Tehnologia de cultura, pe care Goji Bio Brașov o oferă cultivatorilor proprii, conține toate intervențiile necesare pentru a ține o cultură sănătoasă și productivă.
    4. Nu investiți într-o cultură de Goji dacă nu realizați înainte un test la sol pentru a vedea dacă zona este pretabilă unei asemenea investiții. Nici o investiție în agricultură nu trebuie să se realizeze fără o testare prealabilă a calității solului. Fără acest test ne putem trezi ulterior cu o aciditate a solului incompatibilă unei culturi de Goji. Rezultatele acestui test sunt utilizate în realizarea planului de fertilizare necesar administrării investiției. Producătorul brașovean vă oferă consultanță specializată în vederea realizării unei investiții profitabile în arbuști fructiferi de Goji.
    5. Nu investiți într-o cultură de Goji dacă nu sunteți pregătiți să colaborați cu ceilalți cultivatori atunci când veți avea ocazia. Odată cu creșterea notorietății fructului de Goji, culturile din Romania s-au înmulțit foarte mult în ultimii ani. Cererea de fructe Goji este în crestere, dar fără o bună organizare a producătorilor nu putem vorbi de o valorificare optimă a producției. Aceștia sunt mult prea împrăștiați la nivel național, iar tendințele asociative sunt cu greu promovate. Fără o atitudine de cooperare și colaborare, fiecare va încerca individual să valorifice producția proprie, acest lucru fiind realizat destul de greu. Goji Bio Brașov pune în acest an bazele unei asociații naționale, unde fiecare cultivator să fie sprijinit și promovat indiferent de regiune sau suprafața cultivată.

    Goji Bio Brașov, prin  noua plantație și pepinieră de la Codlea, Brașov, va stă la dispoziție pentru a vă informa cu privire la o eventuală investiție în Goji. Modelul utilizat de producătorul din Brașov este unul care a dat rezultate excepționale până acum în toată țara.

    www.GojiBioBrasov.ro

    Office@GojiBioBrasov.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Salata iute: cultivare, beneficii. Tehnologia de cultură de la semănat la recoltare Preț arpagic 2024. Cât costă un kg de arpagic în diferite județe Fabrica Luduș – contracte cu peste 500 de fermieri. Prețul stabilit pe tona de sfeclă de zahăr

    Ultimele știri

    Primar acuzat că a luat ilegal subvenții APIA: ”Dau banii înapoi!” Crescătorii de vaci și-au construit propria fabrică de lapte cu ajutorul fondurilor europene Sătenii din mai multe comune au interzis să își mai taie porcii timp de 7 zile