• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Accident înfiorător: Două tinere au murit strivite de remorca unui tractor condus de soțul uneia dintre victime

  agrointeligenta.ro -

  Moarte groaznică pentru două tinere mame din localitatea sibiană Slimnic. Cele două femei, de 22, respectiv 43 de ani, au decedat după ce remorca unui tractor s-a răsturnat peste ele pe drumul dintre Mândra și Slimnic. Medicii au făcut tot posibilul să le țină în viață, însă traumatismele au fost fatale.

  Raluca este tânăra care murit în spital, în urma tragediei de la Slimnic. Aceasta avea doi copii, o fetiță și un băiețel de câteva luni. ”Pacienta a ajuns în stare foarte gravă, cu numeroase traumatisme severe- ruptură de splină, fracturi costale, traumatism toracic și abdominal, pneumotorax (sânge în plămâni). A făcut stop cardio respirator care nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.  Soțul ei, care conducea tractorul, a fost rănit ușor.

  Cealaltă victimă, Elena,a lăsat în urmă doi copii, o fată și un băiat, de aproximativ 12 ani. Aceasta a murit pe loc, fiind prinsă sub remorca încărcată cu cartofi.

  Ioan Șurean, primarul comunei Slimnic, se gândește să vorbească cu consilierii locali să declare zi de doliu în comună. Acesta este șocat de cele întâmplate și spune că, în primărie, s-au strâns deja bani pentru a ajuta familia femeii de 43 de ani.

  „Familia femeii de 43 de ani e o familie necăjită. Am strâns bani în Primărie, de la fiecare, să îi ajutăm. Vrem să facem o donație”, spune Ioan Șurean, primarul comunei Slimnic. Cât despre fata de 22 de ani, primarul povestește că provine dintr-o familie de oameni muncitori și harnici.

  Cum s-a petrecut tragedia

  Totul s-a petrecut marți, în jurul orei 19.00. Polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Șelimbăr au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină de urgență pe drumul dintre Slimnic și Mândra. Șoferul tractorului, care este și soțul tinerei de 22 de ani, decedată la spital, este cel care a alertat autoritățile.

  „La data de 24.09.2019, orele 19.00, lucrătorii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către conducătorul unui tractor, cu privire la faptul că în timp ce se afla în extravilanul localității Slimnic, la volanul unui tractor ce tracta 3 remorci, una dintre acestea s-a răsturnat și a rănit 3 persoane, dintre care una este decedata”, a relatat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

  În urma cercetărilor de la fața locului, polițiștii au stabilit cum anume s-a petrecut nenorocirea.

  Tractorul se deplasa dinspre zona denumită popular „Dealul Păduchelui”, înspre DJ107B, tractând trei remorci încărcate cu cartofi, iar deasupra cartofilor, în prima remorcă, se aflau 3 persoane de sex feminin, și anume cele două femei decedate, de 22 și 43 de ani, și minora de 14 ani. În timp ce cobora dealul, sistemul de asigurare al primei remorci s-a rupt, astfel că brațul sistemului s-a agățat de roata din spate a tractorului care s-a răsturnat, după care, din cauza încărcăturii, s-a răsturnat și remorca. Cele trei persoane ce se aflau în remorcă au fost prinse sub aceasta.

  Sursa: www.oradesibiu.ro

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Un fermier cu suflet donează baloți cu fân crescătorilor de animale rămaşi fără nutreţ din cauza secetei DNA: Ciobăniță acuzată că a încasat fonduri de 40.000 de euro pentru o stână fictivă! Bărbat luat cu elicopterul SMURD după ce a fost surprins de un incendiu de vegetație

  Ultimele știri

  Campioana de la Banat Agri Group! Fiica lui Valentin din Bălțată Fleckvieh – vârf de 52,9 de litri de lapte pe zi! ANM: Vremea se răcește brusc. Când și unde pot apărea și ploile! APA Brăila, propunere pentru MADR: Linii de credit de minim 500 euro pe hectarul calamitat!

  Căutare în articole