Ştiri agricoleUtilaje și tehnologii

CULTIVAȚI CEREALE DE TOAMNĂ – PROTEJAȚI CULTURA CU CEA MAI COMPLETĂ OFERTĂ CORTEVA!

Compania Corteva Agriscience™ este liderul detașat pe segmentul de erbicide la cereale păioase, cu o cotă de piață de 33%.

Erbicidare de toamnă: BIZON™
Erbicidare de primăvară: PIXXARO™ SUPER, PALLAS™ 75 WG, FLORAMIX™, MUSTANG™, CERLIT™ SUPER.
Combaterea bolilor: EVOLUS®
Combaterea afidelor: TRANSFORM™

BIZON – erbicidul care se aplică toamna în postemergență, având dublă acțiune foliară și reziduală, cu un spectru foarte larg de combatere a buruienilor din cultura de cereale păioase (iarba vântului și buruieni dicotiledonate). Combate buruieni, precum: Veronica, Turita, Mac, Samulastra de floarea soarelui și rapița.

PALLAS 75 WG – cel mai cunoscut și utilizat erbicid în combaterea buruienilor graminee din cultura de grâu (iarba vântului, ovascior, obsiga, etc.).

FLORAMIX erbicidul care asigură o combatere excelentă a celor mai importante buruieni graminee (iarba vântului, ovascior, obsiga, etc.)  și dicotiledonate din cultura de grâu.

PIXXARO SUPER – este inovația cu cel mai larg spectru de buruieni dicotiledonate anuale și perene combătute din cultura de cereale păioase, cu acțiune foarte rapidă, foarte selectiv pentru cultura de cereale, putându-se aplica până la faza de burduf, fără a avea probleme pentru culturile succesive.

MUSTANG – erbicidul sistemic utilizat în combaterea unui spectru larg de buruieni dicotiledonate anuale și perene, având o eficacitate excelentă pe samulastra de floarea soarelui din culturile de porumb și cereale păioase.

CERLIT SUPER – noua formulare superioară, adaptată rigorilor europene, cu eficacitate ridicată în combaterea unor buruieni dicotiledonate problemă (turița, volbura, mur, coada calului, samulastra de floarea soarelui) din culturile de cereale, porumb, ceapă. Cerlit Super este cel mai bun partener de amestec cu alte erbicide în controlul buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale păioase.

EVOLUS® – este cel mai performant fungicid pentru combaterea făinării la culturile de cereale paioase. Protejează planta pe o perioadă îndelungată (4-6 săptămâni), acționând și asupra frunzelor nou formate.

TRANSFORMeste noul insecticid pe baza de Isoclast™ active pentru controlul eficent al afidelor și impact pozitiv asupra reducerii răspândirii virusurilor în culturile de cereale păioase.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!