Ştiri agricole

Accident mortal cu un tractor neînmatriculat. Șoferul utilajului, acuzat de ucidere din culpă!

Accident mortal pe o șosea din Teleorman! Un procuror și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a intrat, conform primelor concluzii ale anchetei, într-un tractor care circula nesemnalizat și neînmatriculat.

Mașina unui procuror de la Parchetul Roșiorii de Vede a intrat violent în remorca unui tractor care transporta baloți. Impactul i-a adus moartea omului legii, care se afla pe scaunul pasagerului din dreapta. Și soția, care conducea, a fost rănită grav.

Din primele date, tractorul cu remorcă încărcată cu baloți ar fi fost nesemnalizat și neînmatriculat, iar șoferul s-a speriat când a văzut ce s-a întâmplat și a fugit de la locul accidentului. Impactul s-ar fi produs pe drumul dintre localitățile Turnu Măgurele și Putineiu. Autoturismul s-a izbit violent de remorca, iar bărbatul de 53 de ani nu a mai avut nicio șansă. În urma impactului, procurorul a decedat.

Șoferul tractorului a fost găsit și este cercetat. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă ancheta. În vârstă de 53 de ani, Valentin Silviu Paraschiv era procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!