• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri agricole
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Cei mai importanți lideri ai business-ului românesc prezenți la Masterclass-ul de Leadership organizat de Bucharest Food Summit

  agrointeligenta.ro agrointeligenta.ro -

  Jean Valvis – președinte al Valvis Holding, Sergiu Oprescu – președinte Alpha Bank și Dan Pascariu – presedintele Consiliului de Administratie al băncii Unicredit Bank au fost speakerii primei ediții a Masterclass-ul de Leadership organizat de EventSpace, revista FoodBiz, Bucharest Food Summit și Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR). Moderatorii evenimentului au fost Călin Ile, președinte FIHR și Leontin Dinulescu, președinte EventSpace.

  A fost o oportunitate extraordinară să ai trei oameni de valoarea și experiența domniilor lor în acelaşi loc. Pledoaria domnului preşedinte Sergiu Oprescu și modul în care a detaliat câte ceva din felul în care își alege oamenii în companie, cele trei întrebări pe care cred că o să le folosesc și eu şi ceea ce rezultă din ele cu privire la reţelele formale şi informale în organizaţii (<<Când ai o problemă personală, la cine apelezi?>>, <<Când ai o problemă profesională, la cine apelezi?>> și <<Dacă ai o problemă de carieră, vrei să avansezi, să vezi care sunt opțiunile tale, la cine apelezi?>>), chestiunile legate de aspectele de familie, emoţie şi iubire pe care pune accent în dezvoltarea afacerii CEO, Jean Valvis și teoriile de leadership, care se bazează pe experienţa bogată a domnului preşedinte Dan Pascariu, au fost în opinia mea unele dintre cele mai interesante idei din cadrul masterclass-ului”, a declarat Cristina Leorenț, director TVR Internațional, prezentă la eveniment.

  Expunerea lui Dan Pascariu despre problema leadershipului a fost „persuasivă, argumentată și completă”, consideră managerul Jurindex Media, Răzvan Savaliuc.

  Masterclass-ul a fost foarte interesant și instructiv. Dar cred că ar trebui mediatizat insistent la nivel național, pentru că s-au discutat lucruri pe care toți românii ar trebui să le știe. Din acest motiv, ar trebui organizat periodic și într-un cadru mai larg. Trebuie însă să mai menționez că și Jean Valvis a adus în discuție o idee foarte bună cum că României ar trebui să i se aloce un brand național. Dar pentru implementarea acestuia ar trebui să conlucreze și guvernanții și alte firme independente”, a mai adăugat Răzvan Savaliuc.

  Evenimentul a avut loc în data de 8 octombrie la Hotel Sheraton, cu sprijinul Federației Industriei Hoteliere din România (FIHR) și a companiei Computerland.

  Discuțiile din cadrul Masterclass-ul de leadership s-au centrat pe problema fundamentală a României prezentă atât în sectorul public, cât și în mediul privat, și anume lipsa de educație și formare a tinerilor în direcția asumării rolurilor de conducere în toate domeniile (afaceri, politică, societate etc.).

  Audiența selecționată a masterclass-ului a fost formată din lideri în principal sub 40 de ani, din business și alte domenii conexe. Participarea a fost una interactivă, cu răspunsuri și soluții concrete de business, atât din partea speakerilor, cât și a audienței.

  Mi-au plăcut prezentările speakerilor, adică nivelul de informații și aportul de insight-uri, nu doar pe partea de experiență de business, cât și personală. Asta mi s-a părut important și e genul de informație pe care oamenii o caută la un astfel de eveniment, să poți să relaționezi mai ușor, să te raportezi mai ușor la cineva, dând și ceva informații din viața de zi cu zi. O să fiu subiectivă, mi-a plăcut discursul domnului Jean Valvis pentru că rezonez cu dorința dânsului de a face mai mult și mai bine pentru țară și cu încrederea într-un potențial pe care îl avem”, a spus Alexandra Ungurelu, antreprenoare participantă la Masterclass.

  Aceasta a mai adăugat că s-ar bucura să fie și o femeie lider prezentă ca speaker, dacă nu chiar mai multe pentru că, spune ea, sunt perspective diferite din partea unei femei într-un post de leadership versus un bărbat.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Abonare gratuită la știri

  Te-ar mai putea interesa

  RO Fruits & Vegetables Show, 21 noiembrie: Evenimentul aduce împreună cei mai importanți producători, distribuitori și importatori din România Naturevo a sărbătorit 20 de ani de activitate pe piața agricolă din România ADAMA a cumpărat 10% din acţiunile AGRICOVER!

  Ultimele știri

  Miei mai mari de Paște în acest an? Ce spun crescătorii de ovine! Cadastru gratuit la sate și comune! Lista cu 510 de localități care intră în program din acest an! TRANSMISIE LIVE: Evenimentul FMC România – CULTIVATING TOMORROW!

  Căutare în articole