Ştiri agricoleViaţa la ţară

Tânăr de 31 de ani, mort după ce a căzut în malaxorul unui utilaj de făcut baloţi

Foto cu caracter general

Un bărbat de 31 de ani a murit după ce a căzut, luni seară, în malaxorul unui utilaj agricol de tăiat şi făcut baloţi de paie, pe un câmp de la marginea localităţii constănțene Independenţa, potrivit Agerpres.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, la faţa locului s-au deplasat două echipaje medicale de la SMURD şi SAJ, în urma unui apel primit la 112, însă nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat, acesta fiind găsit sfârtecat.

La locul producerii tragediei s-au deplasat, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea”, şi două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare.

Din primele verificări efectuate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a reieşit că bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a căzut în malaxor după ce a urcat pe o scară a respectivului utilaj. El îl ajuta la muncile agricole pe proprietarul unei ferme.

“În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ, Andreea Munteanu.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!