• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • De acum puteți cumpăra hibrizi performanți de floarea-soarelui de la BASF. Vedeți oferta promoțională

  agrointeligenta.ro -

  Cu ocazia intrării pe segmentul de semințe de floarea-soarelui, BASF a lansat 8 pachete promoționale atractive pentru floarea-soarelui Clearfield® și Clearfield® Plus.

  Cultura de floarea-soarelui este una dintre cele mai importante în Europa, iar România are o tradiție îndelungată în acest domeniu, fiind prima țară în care s-au cultivat hibrizi de floarea-soarelui, produși pe scară comercială, pe baza liniilor androsterile.

  Tehnologia de cultivare pentru floarea-soarelui a cunoscut numeroase îmbunătățiri de-a lungul timpului, care au crescut calitatea, rezistența și productivitatea hibrizilor. BASF este prima companie din lume care a introdus o tehnologie aptă să rezolve problema infestării cu buruieni în numeroase culturi. De la lansare, sistemele Clearfield® și-au dobândit rapid notorietatea globală, fiind utile în special la floarea-soarelui.

  Renumită pentru calitatea produselor de protecție a plantelor, compania BASF își marchează intrarea în segmentul semințelor de floarea-soarelui cu doi noi hibrizi premium: Coloris CL și Loris CLP, pentru sistemele Clearfield®, respectiv Clearfield® Plus.

  Performanțele noilor hibrizi de floarea-soarelui

  Coloris CL este un hibrid de floarea-soarelui semitimpuriu Clearfield®, cu producții stabile chiar și în condiții de stres climatic. Are performanțe ridicate și este ușor de cultivat, beneficiind de o vigoare excelentă, creștere rapidă și o bună uniformitate în primăvară. De asemenea, are toleranță genetică ridicată la Orobanche, clasele A – G, dar și la verticilioză și mană.

  Loris CLP este un hibrid de floarea-soarelui Clearfield® Plus cu producție ridicată de ulei. Este adecvat pentru o tehnoogie intensivă, având o bună vigoare timpurie. Beneficiază de toleranță mare la toate rasele de Orobanche dar și la boli precum Phomopsis. Cultivând noii hibrizi BASF de floarea-soarelui veți beneficia de un control excelent al buruienilor, grație caracteristicilor sistemelor de producție Clearfield® și Clearfield® Plus.

  Începând din acest an, la BASF puteți găsi și semințe de floarea-soarelui

  Intrarea BASF Agricultural Solutions România pe segmentul semințelor de floarea-soarelui e marcată de companie nu doar de prezentarea celor doi hibrizi, ci prin lansarea unei serii întregi de pachete promoționale, adaptate nevoilor diferite ale cultivatorilor de floarea-soarelui.

  Cele 8 pachete promoționale de floarea-soarelui pentru fermieri sunt valabile atât pentru sistemul Clearfield®, cât și pentru Cleardield® Plus. În funcție se suprafața cultivată sau de cerințe, fermierii pot alege promoții la sacii de semințe de floarea-soarelui, la produsele pentru protecția acestei culturi sau pot opta pentru întregul pachet tehnologic (semințe și produse de protecția plantelor).

  Oferta promoțională este disponibilă, în limita stocului, la distribuitorii și partenerii BASF din toată țara. Pentru mai multe detalii, fermierii pot contacta reprezentantul zonal BASF.

  Oferta BASF de semințe și produse de protecție a culturii de floarea-soarelui

  Pachetele promoționale BASF cuprind atât hibrizii cât și produsele necesare pentru protecția plantelor. Sunt disponibile următoarele pachete:

  Mai jos puteți vedea ofertele detaliate. Mai multe informații despre noii hibrizi de floarea-soarelui Coloris CL și Loris CLP sau despre oferta promoțională puteți găsi aici.

  La 7 saci cu semințe de floarea-soarelui (hibrid Coloris CL) cumpărați primiți încă 1 sac gratuit.

  Cumpărați 100 de litri de erbicid Pulsar® 40 și primiți în plus 5 litri de fungicid Pictor®, cu care puteți trata gratuit o suprafață de 10 hectare cu fungicid.

  Achiziționați 25 de litri de erbicid Pulsar® 40 și primiți gratuit 4 litri de erbicid Frontier® Forte, suficienți pentru a trata gratuit o suprafață  de 4 hectare.

  Cumpărați 28 de saci cu semințe de floarea-soarelui Coloris CL plus 100 de litri de erbicid Pulsar® 40 și veți primi gratuit încă 4 saci cu semințe și 10 litri de fungicid Pictor®, suficient pentru a trata gratis cu Pictor® o suprafață de 20 de hectare. Este necesar să contactați reprezentantul BASF pentru această ofertă.

  Dacă achiziționați 7 saci cu semințe de floarea-soarelui Coloris CL, plus 25 de litri de erbicid Pulsar® 40 și primiți gratis 1 sac de semințe, 4 litri de erbicid Frontier® Forte și un litru de fungicid Pictor®. Este necesar să contactați reprezentantul BASF pentru a beneficia de această ofertă.

  La 7 saci cu semințe de floarea-soarelui (hibrid Loris CLP) cumpărați primiți în plus 1 sac gratuit.

  Achizitionati 40 de litri de Pulsar Plus si primiti gratuit 2 litri de Pictor suficienti pentru a trata gratuit 4 hectare cu fungicid

  Dacă achiziționați 7 saci cu semințe de floarea-soarelui Loris CLP, plus 20 de litri de erbicid Pulsar® Plus și primiți gratis 1 sac de semințe și 3 litri de fungicid Pictor®. Este necesar să contactați reprezentantul BASF pentru a beneficia de această ofertă.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Afacerea lui Fănel Bogos cu 1.000 ha și 2.000 de angajați. ”Suntem în perioada de conversie la ouă și pui bio” Noi reguli pentru subvenția APIA pe suprafață. Facturile devin obligatorii ca să demonstrezi că lucrezi pământul! Data de referință a ANT – folosită fraudulos. Dacă renunțăm, banii pot merge la SCZ pe animale reale!

  Ultimele știri

  SITUAȚIA PE JUDEȚE! APIA: Lista cu crescătorii de animale intrați la ajutorul de stat de 100 euro/UVM! Ing. Gavrilă Tuchiluș a renunțat să mai întoarcă brazda: ”Semănăm grâul ca în cenușă, nu a plouat din luna mai!” APIA: Documentele pe care fermierii trebuie să le depună începând de mâine, 1 octombrie!

  Căutare în articole