Ştiri agricoleTractoare și combineUtilaje și tehnologii

Țeapă cu utilaje agricole pe un site de mică publicitate

Sursa: Facebook.com

Țeapă cu utilaje agricole! Un fermier din comuna Baia de Arieș, județul Hunedoara, a fost înșelat în momentul în care a vrut să își cumpere un tractor de pe site de mică publicitate. Bărbatul i-a trimis presupusului proprietar de tractor un avans în valoare de 3.300 de lei, dar utilajul agricol nu a mai ajuns niciodată la el.

Cel care a postat pe site-ul de mică publicitate anunțul fals și a reușit să-l determine pe bărbatul din Baia de Criș să-i trimită suma de bani este un tânăr de 18 ani din județul Teleorman.

Poliţiştii au stabilit că acesta a postat pe un site de mică publicitate un anunț privind vânzarea unui tractor, inducând astfel în eroare un bărbat din comuna Baia de Criș, căruia i-a pretins un avan de 3.300 de lei, fără ca ulterior să mai remită tractorul și nici suma de bani achitată de partea vătămată, informează Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara, potrivit Glasul Hunedoarei.

În urma activităților investigative desfășurate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Brad, tânărul din Teleorman este cercetat pentru infracțiunea de înșelăciune.

Vestea bună este că prejudiciul a fost recuperat în totalitate, întreaga sumă de bani fiind restituită persoanei vătămate.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!