• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Performanțele Corteva Agriscience™, premiate la trei categorii din cadrul Crop Science Awards 2019

    agrointeligenta.ro -

    Corteva Agriscience™ este câștigătoarea a trei prestigioase premii Crop Science Awards (fostele premii Agrow) oferite de Agribusiness Intelligence la recentul Crop Science Forum, eveniment care a avut loc pe data de 12 noiembrie în Londra. Aceste premii acordate anual celebrează cele mai bune inițiative științifice, tehnologice și de leadership din întreaga industrie agricolă globală.

    „Câștigarea acestor trei premii Crop Science Awards este o dovadă a dedicării companiei în a fi lider în proiectarea, descoperirea și susținerea inovațiilor care aduc un plus de valoare fermierilor și consumatorilor”, declară Neal Gutterson, CTO Corteva Agriscience™. „Felicităm echipele care au obținut aceste rezultate excepționale prin capacitatea lor de a inova și dedicarea arătată”.

    Corteva a câștigat la următoarele categorii:

    Cea mai bună linie de cercetare pentru crearea de noi produse: Corteva Agriscience™
    La Corteva știm că ritmul de creștere a cererii globale de alimente, schimbările în preferințele consumatorilor și evoluția nivelului de rezistență al dăunătorilor impun nevoia de a descoperi și aduce în piață noi tehnologii în domeniul agricol. Corteva răspunde acestei nevoi și tendințelor din industrie propunând soluții cu un impact redus asupra mediului. De aici rezultă o solidă linie de cercetare pentru identificarea unor tehnologii integrate, produse, servicii și soluții. Aici, sunt incluse noi substante active pentru produsele de protecția plantelor, semințe și tehnologiile de tratare, precum și un set de instrumente de diagnoză gândit pentru a aduce un plus de valoare fermierilor și beneficii consumatorilor, acum și în viitor.
    Printre noile soluții create de companie se numără produse de protecția plantelor precum Zorvec™, Zelavin™ Bria, Zorvec™ Enicade, Bizon™, Pixxaro™ , N-Lock™, Transform™, Delagate™, Closer™, Korvetto™; cea mai performată tehnologie pentru tratamentul semințelor – Lumigen™; hibrizii de porumb Optimum® AQUAmax® și cea mai performantă linie de hibrizi de floarea soarelui – Express Sun®.

    Cel mai bun program dedicat publicului larg: „Follow the Food” (Pe urmele mâncării)
    Corteva colaborează cu BBC în realizarea „Follow the Food”, un documentar în opt episoade, care aduce în fața unei audiențe diverse informații serioase și cuprinzătoare despre domeniul agricol și cel al producției alimentare. Campania, declinată pe mai multe canale media, lansată în iunie 2019 și programată a se derula până în a doua jumătate a anului 2020, are impact asupra publicului larg prin mesajele obiective și echilibrate transmise permițând companiei Corteva să expună perspective importante din agricultură și inovații care vor influența viitorul acestui domeniu.

    Cea mai bună inovație în împachetare: Bidoanele de 5L din HDPE fluorurat cu gât înclinat
    Odată cu lansarea în 2020 a fungicidului pentru cereale Inatreq™, formulat cu Inatreq™ activ, Corteva va utiliza o soluție de ambalare elegantă și inovatoare. Este vorba despre un bidon de cinci litri, realizat dintr-un singur tip de material, cu gât înclinat, o premieră în materie de design pentru piața agricolă. Design-ul unic al acestor bidoane crește nivelul de sustenabilitate în producție, reduce nivelul de expunere a operatorului, permite turnarea mai ușoară a produsului, golirea completă și clătirea. În plus, noile bidoane sunt mai ușor de reciclat.


    Te-ar mai putea interesa

    Viermele prunelor: caracteristici, semne, combatere Șeful ANZ – mesaj pentru apicultori Când se plantează roșiile în grădină – calendar

    Ultimele știri

    APIA – anunț despre plata subvențiilor ANT în conturile fermierilor Noua față a învățământului agricol: De la licee în prag de desființare la investiții de peste 43 de milioane de euro Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar