Ştiri agricole

Ministrul Agriculturii Adrian Oros a fost în vizită la ANSVSA

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), dr. Adrian Oros, a efectuat o vizită la sediul ANSVSA, se arată într-un comunicat de presă remis Agrointeligența – AGROINTEL.RO.

Cu acest prilej, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a purtat discuții cu președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), dr. Robert Chioveanu și s-a adresat personalului Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor

La eveniment a fost prezent și președintele Colegiului Medicilor Veterinari din România (CMVR), prof. Viorel Andronie.

Mesajul transmis de către ministrul MADR, dr.Adrian Oros, a fost unul de colaborare instituțională, profesională și normalitate.

În intervenția sa președintele Autorității, a prezentat proiectul pe care dorește să-l implementeze, orientat pe trei direcții: combaterea pestei porcine africane, elaborarea unor pachete legislative noi pentru sănătatea animalelor și siguranța alimentelor și, cea mai importantă, cea de consolidare a imaginii instituției.

La rândul său, președintele CMVR și-a exprimat dorința fermă pentru unitatea profesiei, pentru colaborare și sprijin reciproc.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!