Creșterea animalelorŞtiri agricole

FOTO. OIERII ȘI ACTIVIȘTII, PROTEST ”ÎN OGLINDĂ” LA MINISTERUL AGRICULTURII!

VEZI GALERIA | 14 POZE

A început protestul din fața Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale! Circa 20 de persoane au venit la acțiunea prin care mai multe organizații non-guvernamentale cer Guvernului să interzică exportul de animale vii din România. Solicitarea vine la o săptămână de când un vas cu 14.600 de oi s-a scufundat în portul Midia și mai puțin de 200 de animale au supraviețuit.

La manifestare  a ajuns și o delegație numeroasă de oieri, însă grupul acestora s-a format în curtea Ministerului Agriculturii, în timp ce activiștii au rămas pe trotuarul din fața instituției. Circa 40-50 de crescători de ovine au venit să ceară Guvernului să nu ia decizii pripite și să analizeze situația exporturilor. Fermierii spun să o blocare totală a exporturilor nu este o soluție, ci transporturile de animale vii trebuie verificate astfel încât să fie respectate normele de bunăstare a animalelor.

Citiți și:

Liderii fermierilor, reacție fermă: ”Nu blocați exporturile de animale! Veniți cu soluții ca zootehnia să nu fie distrusă!” 

ULTIMA ORĂ! OIERII PARTICIPĂ LA PROTESTUL DIN FAȚA MINISTERULUI AGRICULTURII! 


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!