• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Semințe cu suflet 2020. Calendarul târgurilor cu semințe de legume oferite gratuit de voluntari

  agrointeligenta.ro -

  Semințe cu suflet 2020, o nouă campanie inițiată de voluntarii care oferă semințe gratuite de legume din soiuri vechi! La început de an, grădinarii care vor să cultive fructe sau legume românești primesc o veste bună: mai mulți cultivatori, membri ai Grupului „Semințe cu suflet”, străbat țara, organizând piețe libere, unde oferă gratis semințe tuturor celor care doresc să cultive și să mănânce legume și fructe românești.

  Organizatorii piețelor libere care se desfășoară în mai multe orașe din țară au transmis și un mesaj foarte important de reținut dacă vreți să participați la schimbul de semințe românești gratuite:

  Târgurile sunt susținute exclusiv voluntar, pe munca, cheltuiala și eforturile gospodarilor voluntari care se oferă să dăruiasca semințe. Punguțele pentru semințe, pungile oferite în cadrul târgurilor, etichetele, transportul și alte materiale necesare organizarii sunt cumparăte pe cheltuiala proprie a fiecărui donator!

  Nu suntem organizatie, asociație, ONG sau alta formă de organizare, nu suntem sponsorizați de nimeni, nu decontăm nicio cheltuială, nu am cerut sponsorizare sau sprijin material de orice fel nimănui.

  Deși ne-am dori, nu putem organiza târguri în toate orașele țării. Târgurile se organizează acolo unde putem obține un spațiu adecvat gratuit și unde se pot strânge câțiva donatori zonali. Multumim pe aceasta cale tuturor oamenilor cu suflet care ne-au oferit sau facilitat obtinerea unui spatiu gratuit pentru câteva ore, pentru toate cele 27 de editii de până acum ale târgurilor Semințe cu Suflet.

  Semințele sunt adunate cu migală, din grădini, de gospodarii noștri, fiecare după posibilități și pricepere, apoi sunt ambalate manual în punguțe, etichetate și oferite în cadrul târgurilor noastre.

  Nu vindem semințe, vă rugăm să nu insistați, în cadrul târgurilor doar se dăruiesc.

  Nu trimitem colete, efectiv nu ne permitem și această cheltuială.

  Există pe pagina de Facebook  o listă cu toate evenimentele viitoare, încercăm să o ținem actualizată, vă rugăm să o consultați.

  În piețele organizate de acești grădinari se pot primi și dărui semințe de la legume, fructe, flori, plante medicinale autentice, românești.

  Potrivit organizatorilor, cei care doresc să salveze semințele soiurilor românești fac totul voluntar.

  Iată calendarul piețelor libere de semințe organizate în 2020 de grupul de voluntari „Semințe cu suflet”:

  Buzău: 25 ianuarie 2020 ora 10:00. Sediul PMP, strada Păcii nr 19;
  Piatra Neamț: 1 februarie 2020 ora 10:00. Biblioteca Județeană Neamț (Bulevardul Republicii nr 15 A);
  Târgoviște: 8 februarie 2020 ora 10:00. Biblioteca Județeană I.H. Rădulescu Str. Stelea Nr. 2;
  Brașov: 15 februarie 2020 ora 10:00-12:00. Biblioteca Județeană;
  Deva: 22 februarie 2020 ora 10:00. Colegiul Pedagogic Regina Maria;
  Brăila: 29 februarie 2020 ora 10:00. Facultatea de inginerie și agronomie;
  Cluj: 7 martie 2020 ora 10:00. Teatrul National, Casa Vega, intrarea artistilor,

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Legume care se plantează sau se seamănă în luna august 5 TĂIERI ESENȚIALE DE EFECTUAT OBLIGATORIU ÎN LIVADĂ! Institutul de la Mărăcineni: Cum a afectat înghețul livezile de pomi fructiferi din toată țara!

  Ultimele știri

  Incendiu la o mare fermă din România! Pompierii s-au luptat cu flăcările timp peste 24 de ore! Funcționarii APIA, scoși din comisiile de evaluare a secetei. Localizarea parcelelor – o problemă! CADASTRU GRATUIT 2020: Lista cu cele 261 de comune unde încep lucrările de cadastrare!

  Căutare în articole