• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Compania FMC începe anul în forță cu un eveniment de amploare!

    agrointeligenta.ro -

    FMC România începe anul în forță, cu un eveniment care va avea loc, săptămâna aceasta, joi, 23 ianuarie, la Hotel Internațional din Sinaia și care va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook Agrointeligența. Printre cei aproape 200 de oaspeți care vor călca pragul evenimentului, se vor afla atât distribuitori naționali și regionali din Romania și din Republica Moldova, fermieri mari din întreaga țară, cât și reprezentanți ai autorităților și ai mass-mediei.

    Evenimentul propriu-zis va începe la ora 15:00, însă invitații sunt așteptați încă de la ora 13:00 pentru a servi prânzul. Seara se va încheia cu o petrecere cu invitați surpriză, care va avea loc tot la Hotel Internațional din Sinaia, începând cu ora 20:00.

    În cadrul acestui eveniment, compania FMC Agro Operațional România își dorește să prezinte partenerilor săi obiectivele de viitor, dar și produsele, noutățile, care urmează să fie lansate în cursul acestui an.

    „Evenimentul o să înceapă cu un Cuvânt de Bun Venit adresat invitaților de Directorul General al FMC Agro Operațional România, Vasile Iosif, urmând ca apoi Piotr Gill, Business Director Central Europe, CIS & Balkans, să susțină o prezentare corporate cu rezultatele FMC la nivel global. Evenimentul va include și o prezentare sustinută de Laurențiu Gheorghiță – Director National de Vânzări, despre ce înseamnă FMC România, ca și echipa, dar si ca cifre”, a declarat Cătălin Cosmin Viziru, Marketing Manager al FMC România.

    Momentul-cheie al evenimentului este reprezentat însă de partea în care vor fi aduse la cunoștinta invitaților noutățile companiei FMC România.

    „Directorul tehnic pe România, domnul Ion Săvulescu, va prezenta cele mai noi produse ale companiei noastre, și mă refer aici la produsele care vor fi lansate în acest an, dar si cele lansate pe parcursul anului trecut”, a mai spus Cătălin Cosmin Viziru.
    Aceste noutăți ale companiei vor fi structurate în jurul a trei prezentări:
    1. Produse noi de protecție a plantelor dezvoltate de cercetarea FMC;
    2. Produse FMC pentru combaterea biologică a organismelor de dăunare – prezent și viitor;
    3. Evalio Agrosystems® – Serviciu digital dezvoltat de FMC pentru aplicarea corectă a tratamentelor cu insecticide în vederea combaterii dăunătorilor Ostrinia nubilalis și Helicoverpa armigera din cultura de porumb.

    Din prima prezentare – „Produse noi de protecție a plantelor dezvoltate de cercetarea FMC”, fermierii vor putea afla informații despre insecticidele noi de ultima generație din gama Cyazypyr, cum ar fi BENEVIA și VERIMARK, dar și despre noul insecticid EXIREL, cu aceeași substanță activă, care este destinat sectorului pomicol și care va fi lansat anul acesta de FMC.

    Din prezentarea „Produse FMC pentru combaterea biologică a organismelor de dăunare – prezent și viitor”, atât fermierii, cât și ceilalți prezenți la eveniment, vor afla care sunt produsele biologice pe care FMC le comercializează la nivel global, dar si planurile de viitor ale companiei în ceea ce privește dezvoltarea de produse biologice.

    „Având în vedere două proiecte majore la nivelul Comisiei Europene – Green Deal și Farm to Fork, proiecte prin care se dorește reducerea cantităților de pesticide utilizate pe unitatea de suprafata, FMC inoveaza si dezvoltă produse biologice, soluții de combatere care vor crea o sinergie cu produsele sintetice existente în portofoliu”, a dezvăluit Cătălin Cosmin Viziru, Marketing Manager al FMC România.
    În ultima parte a evenimentului, reprezentanții FMC România vor vorbi despre programul Evalio® precum și despre implementarea acestuia la nivelul întregii țări.

    „Anul acesta ne dorim să implementăm programul Evalio® la nivelul intregii tari, extinzand monitorizarea dăunătorilor periculosi pentru cultura de porumb, si anume Ostrinia nubilalis și Helicoverpa armigera. De asemenea, ne dorim ca Evalio sa stea la baza deciziei fermierilor din intreaga tara de a aplica corect si la timp produsele de protectia plantelor, extinzand programul de la faza de Pilot din 2019, la faza de primul Program Digital de Prognoza si Avertizare dedicat cultivatorilor de porumb, program furnizat gratuit de catre o companie multinationala”, a mai spus reprezentantul FMC România.

    Evenimentul FMC se inscrie intr-o serie de intilniri dedicate informarii distribuitorilor si fermierilor cu privire la inovatiile si produsele FMC, tehnologii dedicate domeniului protectiei, sanatatii si nutritiei plantelor.

    FMC Corporation este o companie americana fondata in 1883, avand o pozitie de lider la nivel mondial in dezvoltarea si furnizarea de tehnologii eficiente care inglobeaza produse pentru protectia si nutritia plantelor


    Te-ar mai putea interesa

    Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit

    Ultimele știri

    Ministrul Agriculturii din Ucraina a demisionat din cauza acuzațiilor de corupție Comerțul agroalimentar al UE – creștere pozitivă. Excedent comercial de 5 miliarde de euro Polițiștii au prins trei hoți de vaci. Animalele furate au fost returnate fermierului