• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • OTP Bank a lansat pachetul AgriBusiness

    agrointeligenta.ro -

    OTP Bank a anunțat ieri lansarea pachetului AgriBusiness dedicat celor care încasează subvenţii în contul deschis la OTP Bank. Pachetul oferă gratuitate pentru administrarea oricărui cont curent deschis la bancă, acces gratuit la serviciul de Internet Banking şi 50% reducere la comisionul de acordare aferent unui credit de prefinanţare subvenţii APIA.

    AgriBusiness este disponibil tuturor clienţilor persoane juridice şi categorii asimilate, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale şi producători agricoli individuali care deschid sau deţin un cont de încasare subvenţii la OTP Bank România. Perioada de constituire a pachetului este de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii automate pe perioade succesive.

    “Prin avantajele suplimentare pe care le aduce, pachetul AgriBusiness vine ca un nou sprijin pentru fermierii şi micii întreprinzători din domeniul agricol care încasează subvenţii APIA. Este un domeniu cu un uriaş potenţial de dezvoltare, pe care îl susţinem activ şi pentru care vom crea în continuare produse şi servicii utile clienţilor noștri ”, a declarat Roxana Hidan, Director Direcția Intreprinderi Mici și Mijlocii, OTP Bank România.

    Alături de pachetul AgriBusiness, OTP mai propune o gamă de credite de finanţare:

    Creditul pentru prefinanţarea subvenţiilor APIA SAPS – Se adresează beneficiarilor Schemei de plată unică pe suprafaţa (SAPS)–persoane juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderi familiale, întreprinderi individuale sau producători agricoli individuali–care utilizează terenul agricol şi au nevoie de finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente până la încasarea subvenţiei de la APIA.

    Credite pentru prefinanţarea subvențiilor acordate beneficiarilor Măsurii 215 – plăţi privind bunăstarea animalelor – păsări și porcine. – De acest credit în lei pot beneficia persoane juridice şi categorii asimilate care deţin, cresc sau exploatează păsări/porcine în scopul obţinerii producţiei agricole.

    Creditul pentru prefinanţarea subvenţiilor acordate pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii plăţilor naţionale direct complementare în sectorul zootehnic la speciile bovine şi ovine/caprine. – Se adresează beneficiarilor Plăţilor Naţionale Directe Complementare – persoane juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderi familiale, întreprinderi individuale şi producători agricoli individuali care deţin, cresc şi exploatează animale de producţie din speciile bovine şi/sau ovine/caprine, identificate şi înregistrate în sistemul naţional şi au nevoie de finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţii curente.

    Creditul pentru achiziţii terenuri agricole – Este destinat achiziţiei de terenuri pentru producţia agricolă şi poate funcţiona ca un plafon de credite de investiţii, ce oferă posibilitatea achiziţionării în timp a mai multor loturi de teren.

    OTP Agricol – Este un pachet adresat clienţilor de tip composesorat, care administrează şi exploatează patrimoniul de stat (administrarea şi exploatarea pădurilor, asigurarea lemnelor de foc, organizarea păşunatului etc.), în conformitate cu legislaţia în vigoare.

    Despre OTP Bank

    OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. OTP Bank oferă servicii financiare în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de peste 1500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice.


    Te-ar mai putea interesa

    Alertă meteo de vreme severă! Ploi și căderi de grindină până vineri dimineață Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Vremea de Florii. Anunțul șefei ANM, Elena Mateescu

    Ultimele știri

    Prețul ouălor de Paști la poarta fermelor. Ilie Van, UCPR: ”Acum apare pe piaţă şi oferta de la curtea ţărănească” Ploi și vijelii de sărbători. Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște Lege în Parlament: Pensii dublate pentru lucrătorii din agricultură