• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Albalact a lansat mămăliguța cu brânză și smântână gata pregătită

    agrointeligenta.ro -

    Producătorul de lactate Albalact a lansat două sortimente de mămăligă cu brânză sub brandul Rarăul. Este prima companie de profil care intră pe segmentul „ready to eat”.

    Lansarea Rarăul MBS face parte din strategia Albalact de extindere a brandurilor şi portofoliilor pe segmente dinamice, cu oportunităţi de creştere. Brânza proaspătă de vaci este una din categoriile cu potenţial în piaţa lactatelor, potrivit reprezentanţilor Albalact, citați de bursa.ro.

    Capacitatea fabricii a fost dublată

    Pentru dezvoltarea portofoliului Rarăul, Albalact a dublat capacitatea de producţie a fabricii din Câmpulung Moldovenesc şi a făcut investiţii noi. „De la lansarea pe piaţă a brânzei Făgăraş şi Moldoviţa în urmă cu mai bine de un an, Rarăul a avut o evoluţie constant-ascendentă, ajungând în topul primilor trei producători de brânză proaspătă de vaci”, a spus Elena Solianic, Brand Manager Albalact pentru Rarăul.

    Compania şi-a mărit portofoliul şi anul trecut când a introdus în magazine mai multe tipuri de iaurt la diferite gramaje sub brandurile Fulga şi Zuzu, dar şi prin lansarea unui brand nou: Fruzu, deserturi pe bază de iaurt cu fructe.

    Albalact este al treilea mare producător de lapte şi produse lactate din ţara noastră şi cea mai mare companie cu capital majoritar românesc din industrie. Albalact deţine şi pachetul majoritar de acţiuni (99,01%) al societăţii Rarăul Câmpulung Moldovenesc, specializată în domeniul producţiei de branzeturi, sub brandul omonim. Compania are peste 800 de angajaţi.


    Te-ar mai putea interesa

    Micii fermieri – minimis de 15.000 euro/fermă pentru achiziția de utilaje agricole. Cererile, până pe 31 iulie Un procesator român de lapte a ajutat peste 1.000 de mici fermieri să treacă la e-Factura: ”A înțeles toată lumea” Ofilirea frunzelor de castraveți vara. Cum udăm castraveții în zilele cu caniculă

    Ultimele știri

    Care sunt cei mai performanți hibrizi de castraveți pentru cultura de solar? Ministrul Barbu: Un porc abatorizat în Spania, face 3 zile pe drum și stă încă 10 zile la fresh termen de valabilitate în România ANM: România, între caniculă și furtuni. Valul de căldură se domolește la mijlocul săptămânii