• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE

 • Ziua Porumbului 2021 de la Vezendiu, jud. Satu Mare – LIVE VIDEO

  Ziua Porumbului 2021 are loc astăzi, joi – 16 septembrie, la Vezendiu, în județul Satu Mare. Fermierii se reunesc și în acest an în cadrul evenimentului de câmp organizat în mod tradițional de compania Promat Tășnad în colaboare cu companiile Agroind Cauaceu și Agrotex Carei.

  Trio-ul de companii Promat Tășnad, Agroind Cauaceu și Agrotex Carei organizează anual trei evenimente majore în zona de nord-vest a țării, ”Ziua grâului”, ”Ziua rapiței” și ”Ziua porumbului”. Platforma dedicată culturii de porumb este organizată de către echipa Promat Tășnad, în coordonarea administratorului companiei, Cristian Moldovan, și a directorului tehnic, ing. Marian Coneac.


  SOUFFLET SEEDS – COLECȚIE GENETICĂ INOVATIVĂ!

  agrointeligenta.ro -

  SOUFFLET SEEDS este o marcă de semințe care oferă o selecție de hibrizi cu cel mai bun potențial genetic, ce a fost lansată în mai multe state din Europa începând cu anul 2017. Gama variată a hibrizilor, cum ar fi porumb pentru boabe, porumb siloz, floarea-soarelui, rapiță etc. este concepută pentru a fi o soluție inovatoare în creșterea randamentului, calității și rentabilității culturilor agricole.

  Astăzi marca SOUFFLET SEEDS oferă semințe din 3 culturi: Porumb, Floarea soarelui și Rapiță în 24 de hibrizi diferiți, livrați și comercilizati din Atlantic până în Munții Ural, cu un plan de dezvoltare și diversificare continuă a portofoliului.

  Experiența noastră tehnică care se consolidează de-a lungul mai multor ani și abordarea inovatoare, care este nucleul strategiei SOUFFLET, ne oferă avantajul de a răspunde nevoilor din piață.

  Ne dorim o abordare nouă pentru fermieri, cu o soluție concretă și dedicată în funcție de condițiile fermei care cultivă genetica SOUFFLET SEEDS.

  Pe plan local:

  În România, astăzi oferim fermierilor o gamă completă de hibrizi pentru producția de:

  Porumb boabe (neirigat/irigat) și porumb siloz din intervalul FAO 300 – FAO 550, cu hibrizi consacrați ca EXTASIA, ISULEA, testați și validați în rețele de testare la nivel european și național.

  Extasia (FAO 400) si ISULEA (FAO 430), sunt hibrizi semi-tardivi, adaptați condițiilor pedo-climatice din România, caracterizându-se printr-o adaptabilitate foarte bună în condițiile de secetă tot mai prezentă în țara noastră, valorificarea optimă a fiecarui Kg de azot și de asemenea, capacitatea excelentă de a pierde umiditatea boabelor la maturitate.

  Floarea-soarelui : Lansarea în campania de primăvara 2021 a unor noi hibrizi de floarea soarelui pentru a raspunde nevoilor din piață cu toate tipurile de tehnologii : Sulfo, CL, CLP care vin în completare alături de hibrizii cu tehnologie convențională.

  Rapiță: Venim astăzi cu 4 hibrizi din grupe de maturitate diferite, hibrizi care oferă o flexibilitate mai mare în ceea ce privește tipul de tehnologie utilizat: ADDITION, ESTELIA, OLIMPICO, MIAMI.

  Amintesc unul dintre hibrizii menționați mai sus, ADDITION având un potențial foarte mare de producție, de ultimă generație, hibrid rezistent la Virusul galben al ridichii (TuYV) care a confirmat la nivel European.

  Hibrid cu un potential excelent de productie, ce prezintă o toleranță foarte ridicată la Phoma sp. și o rezistență gentică la Virusul galben al ridichii (TuYV).

  ADDITION este poziționat în segmentul de top în piața de rapiță din România și ne așteptăm să devină în scurt timp un lider în acest segment.

  Mai multe despre ADDITION puteți citi AICI. 

  Aveți încredere în hibrizii SOUFFLET SEEDS, întotdeauna calitatea este garantată! Succesul nostru continuă cu succesul dumneavoastră!


  Aplicația Agrointeligența

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Utilajele furate de la ferma din Timiș au fost găsite. Cele două tractoare și discul – ascunse într-o pădure! Cartarea solului – o investiție pe termen lung. AGROFORCE, un nou serviciu care ține costurile de producție în frâu! Jurnaliștii de la Farmer din Polonia au venit în România pentru un serial de reportaje la recoltat

  Ultimele știri

  Alertă ANM emisă astăzi! Ploi peste 40 l/mp, vânt puternic și căderi de grindină până sâmbătă! Decizie subvenții APIA! Crescătorii de animale care sunt penalizați la plată! Valentin Popa: ”Oameni buni, treziți-vă! Ați dat pământul la străini pe 300 kg/ha redevență!”