• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Primăria Ciugud: APROZARUL VIRTUAL este GRATUIT pentru TOȚI PRODUCĂTORII ROMÂNI!

  agrointeligenta.ro -

  Inițiativă la nivel național, gratuită pentru toți producătorii din România! APROZARUL VIRTUAL, platforma online lansată inițial pentru a sprijini producătorii locali din comuna Ciugud, devine național și este pus GRATUIT la dispoziția micilor producători români pentru a-și vinde produsele în timpul crizei, nu anunță Primaria Ciugud, care a inițiat proiectul despre care Agrointeligența-AGROINTEL.RO a scris AICI.

  ”Fiecare producător, din orice colț al țării, va putea să se înscrie gratuit în platforma online și va avea propriul său aprozar virtual unde va putea adăuga fotografii cu produse, va putea completa oferte sau actualiza continuu stocul de marfă. Mai mult, fiecare comunitate sau administrație locală din România va putea să aibă propria piață virtuală, unde micii producători vor putea să își promoveze mărfurile și să interacționeze cu clienții”, se arată în comunicatul de presă.

  La rândul lor, cumpărătorii vor avea la dispoziție posibilități multiple prin care să își aleagă produsele dorite, dar și posibilitatea de a-și găsi producătorii cei mai apropiați de zona în care locuiesc. Cumpărătorul va putea lăsa mesaje cu aprecieri privind produsele cumpărate și totodată va putea recomanda aceste produse și către prietenii sau cunoscuții săi.

  ”Credem că, în aceste vremuri grele, trebuie să ne gândim, mai mult ca oricând, și la micul producător de la sat, care din produsele obținute cu sudoare și multă trudă își asigură traiul zilnic. Oamenii aceștia demni și harnici nu strigă după ajutor, nu se plâng, ci continuă să muncească, cu fața arsă de soare și cu mâinile brăzdate de trudă, în speranța că noi, consumatorii, vom alege să punem pe masă produsele lor. Fiecare produs românesc cumpărat înseamnă o picătură de speranță pentru fermierul sau producătorul de la țară, înseamnă o șansă pentru agricultura românească autentică și înseamnă un viitor pentru satul românesc”, transmit creatorii Aprozarului Virtual.

  ”Iată de ce am ales să facem această platformă online care să faciliteze interacțiunea dintre client și micul producător român, să promovăm produsele românești, dar și pe cel care le obține prin multă trudă și sacrificii. Ei sunt oamenii care iubesc pământul, care apreciază cu adevărat bogăția pe care ne-o oferă munca grea a câmpului și care merită o platformă de e-commerce. Din apreciere pentru ei, oamenii minunați ai satului românesc, s-a născut APROZARUL VIRTUAL”, se mai explică în comunicat.

  APROZARUL VIRTUAL este o platformă online care are ca scop promovarea ofertei producătorilor locali și a produselor acestora, curate, proaspete și 100% românești. Ideea a pornit din Ciugud, comuna din România care a inițiat în România conceptul „Smart Village” (Satul Inteligent), și s-a extins la nivel național pentru a sprijini toți producătorii români.

  Vă invităm să vizitați APROZARUL VIRTUAL accesând www.aprozarulvirtual.ro și să rămâneți în contact pe Pagina de Facebook https://www.facebook.com/aprozarulvirtual.ro/.
  Echipa Aprozarul Virtual
  Contact: contact@aprozarulvirtual.ro

  Sursa foto: Primăria Ciugud, magazinulprogresiv.ro

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  În lucru! Fond mutual public-privat: procent din subvenții pentru a interveni în caz de catastrofe! Bulgaria a cerut menținerea ANT cu 2018 ca nou an de referință pentru plata subvențiilor! Fermieri, verificați-vă conturile! APIA anunță că a transferat 833.265.881 de lei!

  Ultimele știri

  Apicultori români: Am obținut cea mai mică producție de miere din ultimii 50 de ani! Albinele pot fi ”antrenate” pentru a crește productivitatea culturilor agricole! Prețul grâului continuă să crească. Egiptul a plătit pe tonă cu 9 dolari mai mult decât acum o săptămână!

  Căutare în articole