• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Demarăm Consultarea Națională FORȚA FERMIERILOR! Propunerile sectorului agroalimentar, pe masa autorităților! Îi determinăm să te asculte!

    agrointeligenta.ro -

    Grupul Agrointeligența demarează cea mai importantă campanie de consultare a fermierilor din România, din toate domeniile de activitate, din toate regiunile și indiferent de mărimea exploatației agricole.

    Consultarea Națională “Forța Fermierilor” este deschisă tuturor reprezentanților sectorului agroalimentar și își propune să ofere decidenților politici și administrativi din România, autorităților publice, demnitarilor statului un instrument de analiză calitativă și cantitativă, de care să se folosească atunci când vor să construiască politici agricole la nivel național sau european, să inițieze proiecte de legi și alte acte normative, să ia decizii urgente și să definească strategii pentru salvarea agriculturii și industriei alimentare din România.

    Anunțul de start a campaniei Consultarea Națională “Forța Fermierilor: Îi facem să ne asculte!” A fost făcut de jurnalistul Vlad Macovei, președintele Grupului Agrointeligența, într-o ediție specială a emisiunii “Forța Fermierilor cu Vlad Macovei” pe care o puteți viziona mai jos.

    “Problemele și propunerile dumneavoastră le strângem, vă rog să ne trimiteți tot ce vreți să faceți, tot ce vreți să fie ascultat de către autorități, toate sesizările. Strângem toate propunerele dumneavoastră, toate informațiile pe care ni le furnizați și vă spun: Eu dacă mă iau de un lucru, îl fac de nota 10. Vă spun, va fi cea mai importantă campanie de consultare a fermierilor din România și în urma acestei campanii, cu rezultatele acestei campanii pe masă, îi vom face să vă asculte. Transmitem tot către autorități și va fi foarte foarte complicat să nu vă asculte propunerile. Credeți-mă! Politicianul, nu numai în România, ci peste tot, nu recționează direct și în sensul pe care vi-l doriți dumneavoastră, decât la un singur sentiment, la un singur stimul: FRICA! Vorbim de frică politică, nu personală. Deci frica politică, că nu vor mai fi aleși, că vor fi demiși, huiduiți, admonestați, că vor categorisiți drept groparii agriculturii. Și aici mă refer la toți politicienii și la toate partidele, fără nicio excepție. 

    În Franța, dacă fermierii ies în stradă și se schimbă o decizie este pentru că ministrului agriculturii din Franța, premierului Franței și mai departe, președintelui Franței, tuturor acestor politiceni, le este frică de fermieri. Nu există nici un alt motiv. Și în SUA și în Franța, Germania, și dragii mei, odată și odată va trebui să se întâmple și în România. Ca să vă asculte trebuie să le fie frică și ca să le fie frică, o frică constructivă, de a conștientiza forța fermierilor, trebuie în primul rând să veniti să le puneți pe masă documentul: Uite dom’le, asta vrem noi! 

    E un moment foarte important. Trebuie să nu vă dați bătuți, trebuie să înțelegeți că este momentul să vă organizați, să comunicați și să participați la această campanie Ce se întâmplă cu Programul Național Strategic 2021-2027, cu noua Politică Agricolă Comună? Sunt cu adevărat consultați fermierii? E esențial. Fereastra asta de oportunitate cu banii europeni se va închide dacă noi nu negociem serios, s-a terminat! Și puteți obține toate aceste lucruri dacă vă organizați, dacă strângem punctele astea de vedere și mai departe dacă le e frică de dumneavoastră. Poate să sune așa, un pic abrupt. Dar e foarte eficient.

    Până la urmă și dumneavoastră, și eu, toată lumea, avem nevoie de politicieni, pentru că nu suntem noi în locul lor. Dacă am fi vrut să fim în locul lor, am fi fost în locul lor. Prin urmare, au și ei rolul lor, unii dintre ei chiar sunt animați de bună credință, nu sunt toți corupți. Politicienii nu sunt un rău necesar, ar trebui să fie un bun necesar. Prin urmare, politicienii pot și trebuie să fie luați parteneri în această campanie. 

    Revenim din nou la asta, cum îi facem să ne asculte? Primul pas este acest demers de adunare a opiniilor, a propunerilor, a sugestiilor, a reclamațiilor, din partea unui număr cât mai mare din fermierii români. Vă invit să fiți alături de noi, parte a acestei campanii, celei mai mari campanii de consultare a fermierilor din România” a fost mesajul lui Vlad Macovei către agricultori în cadrul ediției speciale a emisiunii menționate.

    În zilele următoare, Agrointeligența-AGROINTEL.RO va publica detalii concrete despre cum se va realiza practic această campanie Consultarea Națională “Forța Fermierilor: Îi facem să ne asculte!”. De asemenea, în cel mai scurt timp vom comunica noua grilă de emisiuni realizate de Grupul Agrointeligența, posibilitățile de a intra în legătură cu noi, precum și propunerile noastre de subiecte de dezbatere, cu impact maxim pentru fermierii României.

    Pentru cei dintre dumneavoastră care doresc să se alăture demersului nostru, am creat o adresă de e-mail fermier@agrointel.ro unde ne puteți transmite propunerile sau sesizările, însoțite de datele de contact și o scurtă descriere a activtății pe care o desfășurați.

    Agrointeligența-AGROINTEL.RO, lider în informarea și susținerea fermierilor, este platforma media prin care o asemenea consultare națională se poate desfășura cel mai bine, cu cele mai bune rezultate și cel mai mare impact. Ca lider al presei agricole din România, din punct de vedere al audienței măsurate de un organism independent specializat, vorbim cea mai mare audiență indiferent că este vorba de online, tv sau reviste. Vorbim de singura interfață de comunicare cu majoritatea absolută a fermierilor din România, indiferent de tipul de fermă și de mărimea acesteia. Agrointeligența-AGROINTEL.RO are, în 2020, o medie lunară de audiență, măsurată și certificată, de peste 2 milioane de cititori, cu o cotă de piață de 75% din totalul celor interesați de presa agricolă, alături de peste 150.000 de prieteni în social-media și 50.000 de abonați la newsletterul online zilnic.


    Te-ar mai putea interesa

    ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute

    Ultimele știri

    UE intenţionează să îşi majoreze exporturile de alimente în China, în pofida tensiunilor comerciale Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Lista produselor agricole din Ucraina pentru care se pot introduce taxe vamale