• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Îi facem să te asculte: FORȚA FERMIERILOR cu Vlad Macovei, luni-miercuri, de la 19.30. Joia, emisiune pentru promovarea produselor locale

    agrointeligenta.ro -

    Grupul Agrointeligența anunță demararea unei campanii de emisiuni interactive, transmise în direct pe platforma media Agrointeligența-AGROINTEL.RO (site, Facebook, Youtube, Instagram, LinkedIn), și care vor reprezenta vârful de lance al campaniei Consultarea Națională “Forța Fermierilor: Îi facem să te asculte!”. 

    Această campanie media își propune să fie cel mai important instrument de consultare a reprezentanților sectorului agroalimentar, atât sub aspect calitativ cât și cantitativ. Finalitatea acestei consultări va fi promovarea soluțiilor la problemele fermierilor, propuse chiar de către fermieri, în fața decidenților politici și administrativi ai României, atât la nivel central cât și local. 

    Începând de luni, 4 mai, grila de emisiuni în direct a Grupului Agrointeligența va cuprinde un program de luni până joi, de la orele 19.30. În primele trei zile ale săptămânii vom avea edițiile emisiunii Forța Fermierilor cu Vlad Macovei, în care președintele Grupului Agrointeligența, va discuta în direct cu cititorii Agrointeligența-AGROINTEL.RO despre această campanie de consultare. 

    Joi, de la aceeași oră, 19.30, jurnalistul Vlad Macovei, avându-i drept co-moderatori pe componenții grupului Divertis, Silviu Petcu și Cristian Grețcu, vor promova produsele locale și producătorii alimentari autohtoni, dar și vinurile românești, în cadrul unei emisiuni cu totul speciale, Agrointeligența Show. 

    Așadar – luni, marți și miercuri de la orele 19.30, Forța Fermierilor cu Vlad Macovei iar joi, tot de la orele 19.30, Agrointeligența Show – în sprijinul producătorilor locali, cu Silviu Petcu, Cristian Grețcu și Vlad Macovei. Totul, în direct pe site-ul agrointel.ro și pe pagina de Facebook Agrointeligența.

    “Îi invit pe toți cei care cred în agricultura națională să ne urmărească și să intre în legătură cu noi. De data aceasta, cuvântul fermierilor va fi ascultat și este datoria noastră, a celor de la Agrointeligența, să ne luptăm pentru ca acest lucru să se întâmple. 

    Este un moment important pentru agricultură, pentru industria alimentară, și este nevoie de o campanie susținută pentru a vedea care este părerea celor care muncesc în sectorul agroalimentar despre ce ar trebui să facă politicenii pentru ei. Vor urma câteva luni critice, în care se va decide politica europeană în domeniul agricol și fermierii români au dreptul să fie informați și implicați. Viitorul lor este în joc și asta le dă dreptul să ceară ca autoritățile de la București și de la Bruxelles să îi asculte, să vadă ce își doresc cu adevărat. 

    Cu ajutorul acestei campanii derulate de Agrointeligența și în care mă voi implica personal, vom reuși să ca vocea fermierilor să fie auzită cu adevărat, iar forța fermierilor să fie recunsocută, respectată și temută, chiar. Îi rog pe toți fermierii, pe toți cititorii noștri să vină alături de noi, să ne sprijine în derularea Consultării Naționale “Forța Fermierilor: Îi facem să te asculte!”. Vom comunica în perioada următoare, inclusiv prin emsiunile anunțare, care sunt pașii acestei campanii. 

    De asemenea, sunt bineveniți alături de noi toți decidenții politici și administrativi, toate autoritățile publice de la nivel central și local, care doresc să țină cont de propunerile fermierilor și le vor binele cu adevărat. 

    Emisiunile pe care le vom realiza vor fi dedicate exclusiv fermierilor românii și promovării intereselor legitime ale acestora. Încă o dată, vă invit cu mare drag să ne urmăriți. Pentru mine personal este o mare onoare că sunteți alături de mine” a spus jurnalistul Vlad Macovei, președintele Grupului Agrointeligența.

    Pentru cei dintre dumneavoastră care doresc să se alăture demersului nostru, am creat o adresă de e-mail fermier@agrointel.ro unde ne puteți transmite propunerile sau sesizările, însoțite de datele de contact și o scurtă descriere a activtății pe care o desfășurați.

    Agrointeligența-AGROINTEL.RO, lider în informarea și susținerea fermierilor, este platforma media prin care o asemenea consultare națională se poate desfășura cel mai bine, cu cele mai bune rezultate și cel mai mare impact. 

    Ca lider al presei agricole din România, din punct de vedere al audienței măsurate de un organism independent specializat, vorbim cea mai mare audiență indiferent că este vorba de online, tv sau reviste. Vorbim de singura interfață de comunicare cu majoritatea absolută a fermierilor din România, indiferent de tipul de fermă și de mărimea acesteia. 

    Agrointeligența-AGROINTEL.RO are, în 2020, o medie lunară de audiență, măsurată și certificată, de peste 2 milioane de cititori, cu o cotă de piață de 75% din totalul celor interesați de presa agricolă, alături de peste 150.000 de prieteni în social-media și 50.000 de abonați la newsletterul online zilnic.


    Te-ar mai putea interesa

    Vasile Crapciu, crescător de vaci: Vânzările la lapte s-au prăbușit. Ne-au invadat supermarketurile Rubin Mihalca s-a întors din Noua Zeelandă pentru a-și face fermă de vaci acasă, la Borlești Tânărul Constantin Ștogrincă se pregătește să ducă mai departe ferma de 1.100 ha a familiei

    Ultimele știri

    România – primul loc în UE anul trecut la suprafața cultivată cu porumb și floarea-soarelui Rezultate solide pentru Agricover în 2023 și peste 10.000 de fermieri în portofoliu O dronă militară a căzut în zona fermei Filipoiu din Insula Mare a Brăilei – primele imagini