• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Euralis oferă cel mai complet program de asigurare pentru cultura de rapiță de toamnă!

  agrointeligenta.ro -

  Rapița de toamnă este o cultură importantă care combină profitabilitatea ridicată pentru fermieri cu interesul agronomic pentru rotația culturilor. Euralis Semences a fost primul producător de semințe care a înregistrat un hibrid în catalogul European, în 2008, la fel cum a fost printre primele companii care a identificat riscul culturii de rapiță și necesitatea lansării unui program de asigurare pentru cultura de rapiță de toamnă, cu mult timp în urmă, încă din 2011. Euralis continuă și astăzi să fie alături de fermieri, protejând investiția și asigurând profitul.

  Euralis a revizuit în întregime strategia de selecție și ameliorare lansând în urmă cu un an o gama de hibrizi care fac parte din Programul P3 – Maximizarea Randamentului, punând accent pe trei calitati esențiale ale hibrizilor: PERFORMANȚĂ, PROTECȚIE, PROFITABILITATE.

  Împreună cu o gamă de hibrizi cu genetică performantă, Euralis oferă fermierilor și un Program de Asigurare complet și ușor de accesat, pentru: SECETĂ, CRUSTĂ, ÎNGHEȚ și BĂLTIRE. Cel mai ușor de accesat Program de Asigurare și cel mai cuprinzător, asigurând profitul fermierilor ca urmare a însămânțării hibrizilor de rapiță de toamnă Euralis.

  Programul presupune achiziția minimă a 15 saci pentru accesarea asigurării în cazul în care cultura este calamitată ca urmare a secetei și crustei și achiziția a minim 45 saci ca urmare a calamității survenite în urma înghețului și băltirii. Echipa tehnică și comercială este prezentă în fiecare fermă pentru completarea declarațiilor și constatarea calamității, iar echipa de logistică Euralis livrează sacii de floare, porumb sau rapiță de toamnă, care se vor acorda ca și compensare în urma calamitaților survenite, direct la ferma respectivă.

  Euralis garantează 1,5 milioane de boabe germinabile per sac

  Garantăm totodată 1,5 milioane de boabe germinabile per sac, împreună cu o ofertă comercială foarte avantajoasă disponibilă prin distribuitorii noștri parteneri.

  În portofoliul de rapiță din acest an regăsiți:

  ES MOMENTO semi tardiv; hibrid de ultimă generație parte a Programului P3; vigoare foarte bună de pornire în vegetație; conținut de ulei de: 47%; conținut ridicat de Omega 3; rezistență excelentă la scuturare; toleranță ridicată la Phoma. Performanță-Protecție-Profitabilitate.

  ES CAPELLO hibrid nou, semi timpuriu; hibrid de ultimă generație parte a Programului P3; conținut de ulei: 48%; risc redus de elongație în toamnă; rezistență bună la iernat; toleranță bună la scuturare. Performanță-Protecție-Profitabilitate.

  ES IMPERIO semi tardiv; cel mai bine vândut hibrid din gama Euralis; rezistență ridicată la Phoma, Sclerotinia și Verticilium; conținut ridicat de ulei: 46%; capacitate foarte bună de ramificare. Performanță-Protecție-Profitabilitate.

  ES BAROCCO semi timpuriu; toleranță foarte bună la Phoma și Cylindrosporium; conținut ridicat de ulei: 47%; rezistență ridicată la iernare; capacitate de ramificare; rezistență bună la scuturare.

  ES VITO semi tardiv; conținut de ulei: 47%; conținut ridicat de proteină; vigoare excelentă la pornirea în vegetație; rezistență excelentă la scuturare; toleranță ridicată la Phoma si Verticilium; potențial foarte ridicat de producție.

  ES AQUAREL CL timpuriu; hibrid cu sistem de producție Clearfield®; combatere mult mai bună a buruienilor; hibrid extrem de stabil; rezistență foarte bună la scuturare și iernare; toleranță bună la boli; conținut ridicat de ulei: 48%.

  ES DECIBEL CL semi timpuriu; hibrid cu sistem de producție Clearfield®; vigoare foarte bună la repornirea în vegetație; capacitate foarte buna de ramificare; rezistență ridicată la îngheț, conținut de ulei: 47%.

  ES ELDORADO semi timpuriu; rezistență foarte mare la iernare și la scuturarea silicvelor; capacitate ridicată de a producere biomasă; toleranță ridicată la boli; conținut ridicat de ulei: 47%.

  Pentru mai multe detalii despre Programul de Asigurare și oferta comercială, rugăm fermierii să contacteze distribuitorii-parteneri Euralis, reprezentanții zonali Euralis, sau www.euralis.ro/contact.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  TRANSMISIE VIDEO: BAYER AGRO ARENA – POMICULTURĂ 2020 Ministerul de Interne: Tractoarele nu se mai pot înregistra la Primărie fără factură, carte RAR și ITP! Un nou eveniment Portfolio Farm a fost organizat în centrul țării, la ferma lui Emil Turdean!

  Ultimele știri

  Transport ilegal de bovine, confiscat de polițiști! Zeci de vaci au fost omorâte! Fermierul și senatorul Tanczos Barna a fost confirmat cu COVID-19 și este internat cu pneumonie! Oierii îi cer ministrului Oros două demisii grele! ”S-a ajuns la abuzuri grave!”

  Căutare în articole