• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Gama de produse Soufflet: semințe, produse proprii de fertilizare, servicii și consultanță agricolă!

    agrointeligenta.ro -

    De la crearea sa, Grupul Soufflet s-a dezvoltat în jurul sfaturilor agronomice ce permit fermierilor să profite la maxim de potențialul solurilor lor. Scopul este de a-i sprijini în producția de produse agricole pentru a optimiza cantitatea, calitatea și, prin urmare, rentabilitatea fermelor. Prezentă de peste zece ani în România, Soufflet Agro România este mai mult decât un distribuitor de produse fitosanitare, este și distribuitor de servicii și consultanță agricolă.

    SOUFFLET AGRO – OFERĂ CE ESTE MAI BUN CULTURILOR TALE!

    Crearea gamei proprii de produse este realizată de persoane cu expertiză în agronomie, cu experiență acumulată pe teren, ceea ce ne permite să răspundem cât mai bine la nevoile fermierilor și la problemele agronomice actuale. Reprezentanții de vânzări ai companiei sunt susținuți de agronomi profesioniști pentru a efectua diagnosticarea culturilor fermierilor colaboratori și pentru a-i sfătui în alegerea produsului potrivit în funcție de situație.

    Obiectivul companiei este acela de a deveni un partener de încredere al fermierilor români și de a le oferi o relație de afacere pe termen lung bazată pe un parteneriat reciproc și servicii multiple. SARO a devenit un agro-distribuitor polivalent, oferind soluții pentru colectarea de cereale, o gamă completă de produse, cu scopul de a satisface cele mai exigente si specifice cerințe.

    Crearea produselor marcă proprie

    Fiind un actor cu tradiție pentru piața orzului de bere din România, Soufflet Agro România asigură de câțiva ani sprijin pentru fermieri și în producerea altor culturi. În această perspectivă a sfaturilor agronomice oferite agricultorilor, Soufflet Agro România a implementat din 2014 mai multe proiecte pe teritoriul României:
    -Crearea propriei game de produse fitosanitare, adjuvanți și îngrășăminte foliare cu scopul de a oferi clienților soluții adecvate și inovatoare pentru a maximiza veniturile și pentru a exploata pe deplin potențialul plantelor: GUARDTEQ, FERTEQ și ADTEQ;
    -Crearea clubului SOILTEQ (sprijinirea fermierilor în tranziția către agricultura de conservare pentru a proteja solul și a răspunde la problemele schimbărilor climatice);
    -Crearea gamei de produse premium de semințe Soufflet pentru a îmbunătăți potențialul fermierilor printr-o genetică de calitate superioară.

    Produsele proprii Soufflet: FERTEQ, GUARDTEQ și ADTEQ

    Din ce este compusă gama de produse Soufflet? Produsele sunt grupate în trei grupe de bază în funcție de efectul specific asupra plantelor.

    Gama FERTEQ: Oferă nutriție și stimulare culturilor pe parcursul întregii perioade vegetative. Este o gamă completă de îngrășăminte foliare, biostimulante și microgranulate care răspunde nevoilor specifice fiecărei culturi. Asimilarea diferitelor elemente de fertilizare de către plante creează un echilibru potrivit de micro și macro-elemente disponibile pentru acestea. De exemplu, lipsa de sulf pentru o cultură de cereale sau de rapiță va provoca o absorbție slabă de azot de către plantă. Gama FerTEQ și experții Soufflet Agro România vin în sprijinul fermierilor prin oferirea elementelor potrivite, la momentul potrivit, pentru cultura vizată.

    Gama GUARDTEQ- este o gamă de produse fitosanitare compusă din produse cu formulări de înaltă calitate ce garantează eficacitatea acestora. Asigură protecția culturilor împotriva factorilor externi în toate etapele de creștere. Conceperea acestei game se bazează pe experiența îndelungată a Grupului Soufflet în vânzarea produselor de protecție a plantelor.

    Obiectivul este de a oferi agricultorilor soluții pentru a face față tuturor problemelor, având în același timp grija de a combina diferite substanțe active pentru a păstra moleculele chimice de la diferite rezistențe observate de-a lungul anilor, în unele țări. Respectarea recomandărilor echipelor tehnice (produsul potrivit, la momentul potrivit) reprezintă garanția dezvoltării potențialului maxim al fiecărui teren.

    Gama ADTEQ: Produse pentru utilizarea maximă a potențialului produselor de protecție a plantelor. La ce folosește un produs fitosanitar de calitate dacă nu este folosit corect ? Pe lângă condițiile optime de aplicare (temperatură, umiditate, precipitații și vânt), succesul unei aplicări de produse fitosanitare depinde foarte mult de calitatea adjuvantului folosit.

    Un produs utilizat cu un adjuvant potrivit oferă garanția eficacității optime. Pe lângă câștigurile de eficiență, adăugarea de adjuvant va permite fermierului să ajusteze dozele de produse fitosanitare și astfel să economisească bani. Din acest motiv, Soufflet oferă fermierilor o gamă completă de adjuvanți.

    În concluzie, Soufflet Agro România sprijină fermierii în dezvoltarea lor iar prin echipa sa profesionistă oferă consultanță agronomică personalizată cu supraveghere tehnică, oferind soluții inovatoare și competitive.

    Motto Soufflet – Noi valorizăm potențialul pământului!


    Te-ar mai putea interesa

    Alertă meteo de vreme severă! Ploi și căderi de grindină până vineri dimineață Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till