• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Cea mai lată folie de seră din România, lansată de Marcoser la Târgul Indagra

  agrointeligenta.ro -

  Când spui Matca, spui legumicultură, spui succes și profit. De la această deviză a pornit compania Marcoser, astăzi apreciată ca fiind una dintre cele mai dinamice și puternice companii de pe piața de inputuri profesionale pentru legumicultură și consultanță agricolă profesională din România.

  Prezentă și în acest an la Indagra, compania Marcoser a adus la târg cele mai noi tehnologii pentru sere. La standul mătcașilor veți găsi cea mai lată folie profesională de acoperire sere și solarii din România. Aceasta măsoară 17 metri lățime, peste 150 m lungime/rolă, grosime 180 microni. ”Folia este triplu stratificată, aditivată cu aditivi UV, IR, EVA. Ea are garanție 36 luni și o durată de viață 5-6 ani. Alături de aceasta folie în portofoliul Marcoser avem peste 30 de sortimente de folii profesionale pentru acoperire sere și solarii cu lățimi începând de la 6,5 m și până la 16 și 16,5 m”, ne-au declarat reprezentanții companiei pe care o veți găsi la Indagra în Pavilionul C5, standul 86.

  Tot din seria ”noutăți în sere”, în 2013, Marcoser a venit pe piață cu cea mai avansată folie termică de dublură interioară pentru sere și solaria. ”Folia are 50% coeficient de termicitate, cu aditivi IR, 40 microni grosime, triplu stratificată, peste 90% grad de transparență, efect anti picurare. Produsul nostrum conduce la o creștere a timpurietății culturilor extra timpurii de până la 10 zile”, dar asigurări mătcașii.

  Catalog de îngrășăminte, distribuit gratuit la târg

  Tot în cadrul Indagra, societatea din Matca a lansat prima apariție editorială din cadrul colecției ”Agricultură avansată”: Catalogul de îngrășăminte, planuri de feritilizare, probleme și soluții de nutriție de legume. ”Lucrare a fost elaborată de echipa Marcoser conține prezentarea completă și detaliată a întregii game de îngrășăminte din portofoliul companiei și vine în întâmpinarea fermierilor cu principii și reguli de bază privind fertilizarea modernă a legumelor, planuri complete de fertilizare atât radiculare cât și foliare a principalelor culturi de legume pe faze de dezvoltare: tomate, ardei, castraveți, vinete, pepeni, varză, fasole,. În partea a III-a a catalogului sunt prezentate cele mai des întâlnite probleme legate de nutriția legumelor însoțite de explicațiile ale condițiilor ce au dus la apariția lor și expunerea soluțiilor pentru rezolvarea problemelor. Cea mai mare parte a problemelor sunt expuse și în foto exemplificative la sfârșitul catalogului”, se arată într-un comunicat de presă al companiei. Catalogul va fi oferit gratuit, pe toată perioada târgului, tuturor vizitatorilor stadului Marcoser.

  marcoser

  Principalele activități desfășurate de Marcoser SRL – Matca

  1.Importul și distribuția de inputuri pentru legumicultură: semințe de legume profesionale – Zeraim gedera, Syngenta, Daehnfeldt, Nunhems, îngrășăminte profesionale – Codiagro, Daymsa, Haifa, Solufeed, folie profesională de acoperire sere și solarii, instalații de irigare prin picurare, tăvi alveolare, ghivece și substraturi pentru răsaduri de flori și legume, folie microporoasă tip agril, plase de umbrire;

  2.Consultanță agricolă: Marcoser SRL oferă consultanță agricolă profesională privind tehnologii avansate de cultură a legumelor, managementul administrării fertilizatorilor, managementul combaterii integrate a dăunătorilor, etc;

  3.Cercetare-dezvoltare în legumicultură: Marcoser SRL dispune de loturi experimentale, laborator mobil de analize de sol și colaborează cu fermieri din bazine legumicole puternice cum ar fi: Matca, bazinul Balta Doamnei, Băleni Sârbi, Vidra-Coșereni, Dăbuleni, etc unde testează noi hibrizi de legume, noi îngrășăminte și metode noi de tehnologie de cultură la legume. De asemenea, compania colaborează strâns cu mediul universitar (Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară Bucuresti, Politehnica Bucuresti, Universitatea din Craiova), institute naționale de cercetare (ICPA Bucuresti, Biotehnol Bucuresti) și alte institute valoroase de cercetare în domeniu legumiculturii, fiind partener în proiecte naționale de cercetare – PN II, MAKIS și internaționale.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Lista raselor pentru care crescătorii de animale pot folosi logotipul „100% rasă autohtonă”! Azot şi patru biostimulatori într-un singur produs de excepție: Nutrino Pro de la Agro-Est Muntenia! Recomandările FMC pentru perioadele de stres termic și hidric ale culturilor de cereale păioase

  Ultimele știri

  Salsa® – Startul culturii tale de rapiță către performanță! 107 hectare cu porumb au ars într-un incendiu stins după 12 ore! ULTIMA ORĂ! Decizie la APIA pentru fermierii cu culturi distruse și animale omorâte!

  Căutare în articole