• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Salonul Eco-Agricultura de la Indagra reuneşte 50 de firme de profil. Aproape jumătate sunt din afara ţării

  agrointeligenta.ro -

  Cel mai mare retailer european, Carrefour expune, pentru prima oară în istoria salonului Eco-Agricultura, întreaga gamă de produse ecologice româneşti comercializate în baza parteneriatului cu Asociaţia Bio România.

  Romexpo, în parteneriat cu Asociaţia Operatorilor din Agricultură Ecologică ‘Bio-România, organizează, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2013, a 14-a ediţie a Salonului Eco Agricultura, în cadrul celui mai mare târg de agricultură din sud-estul Europei – INDAGRA.

  Produsele bio, vedetele paviolionului central

  La Salonul Eco Agricultura vor fi prezente peste 50 de firme de profil din care 20 din străinătate.  „Prima noutate a Salonului Eco Agricultura din acest an este că dintr-un pavilion lateral pe care l-am avut alocat în ultimii ani, care de altfel era destul de generos de 1.000 de mp, partenerul nostru Romexpo ne-a dat posibilitatea să organizăm Salonul Eco Agricultura în acest an, în Pavilionul central, pe inelul principal, zona cu cea mai mare expunere. Anul acesta, salonul va avea şi o puternică dimensiune internaţională pentru că sunt prezente peste 20 de firme din afara României dintr-un total de 50 de participanţi. De asemenea, în cadrul salonului va fi prezent cel mai mare lanţ de hipermarketuri din Europa, iar directorul general al Carrefour Europa va fi prezent special pentru acest eveniment”, a declarat pentru agerpres.ro preşedintele Bio România, Marian Cioceanu.

  mere si miere
  Acesta a precizat că, începând de miercuri, se vor găsi în întreaga reţea de hipermarketuri Carrefour din România peste 70 de produse ecologice româneşti, între care produse de panificaţie ecologice, dulci şi sărate, paste făinoase, produse lactate, orez bio românesc, miere de zmeură, salcâm, tei, mere ecologice, vinuri, fructe de pădure ecologice congelate şi seminţe de tot felul.

  Tehnologii şi echipamente

  Începând cu data de 30 octombrie 2013, vor putea fi achiziţionate în reţeaua de magazine Carrefour din toată ţara aproximativ 70 de produse ecologice româneşti.

  Târgul internaţional INDAGRA reuneşte peste 430 de companii din România, dar şi din alte 20 de ţări, ocupând o suprafaţă expoziţională de peste 30.000 de metri pătraţi. La ediţia din acest an vor fi aduse şi cele mai multe animale, în jur de 350 de capete.

  Vizitatorii târgului vor putea achiziţiona seminţe, bulbi de flori, îngrăşăminte şi vor putea vedea ultimele tehnologii şi echipamente pentru irigaţii, utilaje agricole, sere şi solarii, demonstraţiile şi concursurile fiind nelipsite de la cel mai mare eveniment de agricultură.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  În aceeaşi perioadă, venind în completarea tematicii târgului, la Romexpo vor mai avea loc alte manifestări expoziţionale – Indagra Food (târg internaţional pentru industria alimentară), All – Pack (expoziţie internaţională pentru ambalaje, materiale, maşini şi echipamente specifice), Expo Drink & Wine (târg de vinuri, băuturi alcoolice şi non-alcoolice), Autoexpotehnica (expoziţie internaţională de componente auto) şi Târgul de Produse Tradiţionale, evenimente ce reunesc peste 250 de firme din ţară şi din străinătate.

  Târgurile vor fi deschise de miercuri până sâmbătă, între orele 10,00 şi 18,00, iar duminică între orele 10,00 şi 16,00.


  Te-ar mai putea interesa

  Principalele teme din agricultura ecologică de la nivelul UE, dezbătute la Madrid Cum se produce porumbul siloz bio, baza furajării vacilor de lapte din fermele Silvania Bio Plante capcană și benzi înierbate – mijloace de sporire a gradului de reziliență în culturile ecologice

  Ultimele știri

  Casa Verde 2024 – buget record pentru instalarea panourilor solare Programul Rabla pentru Tractoare – aprobat! Fermierii primesc bani pentru achiziția de utilaje noi Guvernul a aprobat subvenția de 25 lei pe familia de albine. Cererile se depun la DAJ