• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Bayer a deschis perioada de trimitere a aplicațiilor pentru Grants4Ag! Sprijin financiar pentru abordări noi în cercetarea culturilor

    Roxana Dobre -

    Compania Bayer a anunțat luni, 21 septembrie,  printr-un comunicat de presă că a deschis perioada de trimitere a aplicațiilor pentru inițiativa Grants4Ag. Introdusă pentru prima dată în 2015, inițiativa a evoluat în 2020 pentru a oferi cercetătorilor sprijin financiar și științific pentru a dezvolta idei de soluții inovative în toate domeniile de cercetare și dezvoltare din Divizia Crop Science. Termenul limită pentru depunerea proiectelor este 31 octombrie 2020.

    „Programele noastre anterioare Grants4 au reușit să atragă propuneri de top în domeniile de nișă vizate – în special biotehnologii și produse biologice”, a declarat Phil Taylor, Open Innovation Business Partner pentru divizia Crop Science. „Noul model Grants4Ag se extinde pentru a ajunge la un număr mai mare de solicitanți potențiali și, prin urmare, la inovații cât mai diverse.”

    Compania precizează că, precum în cazul programelor anterioare Grants4, nu există cerințe formale de raportare, iar solicitanții își păstrează dreptul de proprietate asupra oricărei proprietăți intelectuale dezvoltate. Taylor spune că aceste subvenții sunt considerate de către companie ca o investiție inițială, cu potențialul de a deveni colaborări pe scară mai mare și pe termen mai lung cu Bayer.

    Se oferă subvenții de obicei cuprinse între 5.000 și 15.000 de euro

    În plus față de subvenții (de obicei cuprinse între 5.000 și 15.000 de euro), fiecare beneficiar va fi asociat cu un om de știință din cadrul Bayer care va oferi îndrumări și feedback cu privire la proiect. Beneficiarii anteriori ai grantului spun că această abordare diferențiază programul Grants4 de programele tradiționale de finanțare.

    „Programul Bayer Grants4 este ușor de aplicat și ne permite să testăm tehnologiile cu experimente de fezabilitate ale căror rezultate pot face legătura între proiecte actuale și viitoare”, a declarat Hank W. Bass, profesor de științe biologice la Universitatea de Stat din Florida, care a primit o subvenție în 2019 pentru a studia răspunsul porumbului la inundații. În total, programul de granturi de anul trecut a primit aplicații din 17 țări din întreaga lume. Au fost acordate în total 21 de subvenții. Pentru perioada de depunere a Grants4Ag 2020, Bayer colaborează cu Halo, o platformă care ajută companiile să se conecteze cu oamenii de știință printr-o interfață intuitivă și simplificată.

    „Am creat Halo pentru a ajuta companiile să descopere și să colaboreze cu oamenii de știință pentru a rezolva provocările din prezent și a rămâne cu un pas înaintea celor de mâine”, a declarat Kevin Leland, CEO și fondator al Halo. „Bayer a fost mult timp un campion al inovației deschise și suntem încântați să susținem această căutare, astfel încât și mai mulți oameni de știință din universități și startup-uri să poată beneficia de resursele și cunoștințele sale din industrie.”

    Detalii complete despre soluțiile căutate de către programele Grants4Ag, procesul și regulile de depunere a aplicațiilor sunt disponibile la halo.science/company/bayer-crop-science.

    Despre Bayer

    Bayer este o companie globală cu competenţe cheie în domeniul Ştiinţelor Vieţii, respectiv sănătate şi agricultură. Produsele şi serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi în beneficiul oamenilor, contribuind la depăşirea provocărilor uriaşe pe care le presupune o populaţie globală în creştere şi îmbătrânită. Totodată, Grupul îşi propune să îşi îmbunătăţească profitabilitatea şi să creeze valoare prin inovaţie şi dezvoltare.

    Bayer s-a angajat să respecte principiile dezvoltării sustenabile, iar brand-ul Bayer este un etalon de încredere, autenticitate şi calitate, în întreaga lume. În anul fiscal 2019, Grupul avea aproximativ 104,000 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 43,5 de miliarde Euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,9 miliarde de Euro, iar cele cu Cercetarea şi Dezvoltarea la 5,3 miliarde de Euro. Pentru informaţii suplimentare vă invităm să accesaţi www.bayer.com.


    Te-ar mai putea interesa

    ANT – la plată abia din februarie. Sumele APIA pentru plata la hectar și animale Fermierii, ”arși” la arendă și la ANAF. Prețul mediu la grâu și porumb – nejustificat de mare Urături de Anul Nou în versuri. Tradiții de iarnă păstrate în satul românesc

    Ultimele știri

    La Cocoș: Primim zilnic 15-20 de cereri de angajare. Nu avem criză de personal! Prognoza agrometeo: Valori satisfăcătoare pentru rezerva de apă în majoritatea regiunilor agricole Cartofi cultivați direct din semințe, în câmp. Tehnologia Solynta – disponibilă în România din acest an