• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Fermierul Valentin Popa, mandat de consilier în CJ Călărași: ”Mulțumesc Agrointeligența pentru că a fost aproape de mine și m-a susținut!”

    Ramona Dascălu -

    Fermierul Valentin Popa a câștigat un mandat de consilier în Consiliul Județean Călărași! După ce a candidat din partea USR și obținut un post de consilier județean, Valentin Popa, fermier din comuna Sohatu, le mulțumește tuturor celor care au votat pentru partidul din care face parte, în special fermierilor călărășeni care au ales în număr mare să-l susțină. De asemenea, Valentin Popa spune că foarte multe voturi au venit și în urma articolelor despre candidatura sa publicate pe Agrointeligența – AGROINTEL.RO. 

    Chiar dacă alegerile pentru Consiliul Județean Călărași au fost câștigate de PSD cu 45%, alianța USR-PNL a obținut un scor 38%, ceea ce face ca fermierul Valentin Popa să fie unul dintre noii consilieri județeni în urma alegerilor locale care s-au desfășurat ieri, duminică – 27 septembrie.

    Fermierul Valentin Popa, unul dintre cei patru consilieri județeni ai USR la Călărași

    Pe lângă mulțumirile pentru toată susținerea și încrederea pe care i-au acordat-o, Valentin Popa îi asigură pe toți călărășenii că nu se va împotrivi niciunui proiect care va aduce un folos comunității locale.

    ”USR a scos patru consilieri județeni la aceste alegeri locale, dintre care unul dintre aceștia sunt eu. Vreau să mulțumesc celor care ne-au votat, sunt mulți care atunci când au votat au votat pentru noi. Vream să mergem înainte și le transmit oamenilor să aibă încredere în noi și că o să ne ținem de cuvânt în legătură cu tot ceea ce am promis. Eu niciodată nu o să fiu cel care o să mă împotrivesc proiectelor, indiferent de culoarea politică a inițiatorilor lor, care vor fi în binele comunității. Încă o dată vreau să subliniez că atât eu cât și întreaga echipă o să ne ținem de cuvânt cu tot ceea ce am promis. O să fie greu pentru că noi nu avem majoritatea în județ, dar o să facem tot posibilul să se lucreze în binele oamenilor, eu cel puțin asta sper”, a declarat Valentin Popa pentru Agrointeligența – AGROINTEL.RO. 

    Mesaj către fermieri: ”O să mă țin de promisiune și o să-i ajut cu tot ceea ce pot”

    Acum, după ce a câștigat un mandat de consilier județean, Valentin Popa spune că se va ține de promisiune și că fermierii din tot județul vor găsi în el un sprijin real.

    ”Fermierilor din județul Călărași vreau să le transmit că o să mă țin de promisiune și o să-i ajut cu tot ceea ce pot. Dacă vreodată au vreo problemă, îi rog să mă contacteze și o să încerc să rezolv, o să merg chiar și până la Minister, dacă va fi nevoie. O să vreau să discutăm și în Consiliul Județean despre problemele pe care le întâmpină fermierii pe plan local. Eu tot timpul o să fiu de partea lor, mai ales că mulți dintre ei au votat cu noi. Vă zic sincer că o să încerc să-i ajut pe cât mai mulți, cu cea mai mare plăcere. O să merg și la Ministerul Agriculturii dacă trebuie numai să găsim o rezolvare pentru problemele lor”, este promisiunea făcută de acesta.

    ”Datorită Agrointeligența mulți fermieri au aflat de candidatura mea”

    Lista mulțumirilor nu se oprește însă la cetățenii și la fermierii călărășeni. Valentin Popa spune că mulți dintre susținătorii săi au aflat de candidatura sa de pe site-ul Agrointeligența – AGROINTEL.RO, motiv pentru care o parte din mulțumirile sale pleacă și către noi. 

    ”Vreau să mulțumesc și Agrointeligența pentru că a fost aproape de mine, m-a susținut, a avut încredere în mine și datorită Agrointeligența foarte mulți fermieri, care nu m-au cunoscut față în față, au aflat că eu candidez pentru post de consilier județean și m-au susținut. Sunt foarte mulți fermieri care urmăresc Agrointeligența și așa au aflat despre candidatura mea”, a declarat Valentin Popa.


    Te-ar mai putea interesa

    MADR lansează programul „Un tractor pe fermă” pentru fermierii până în 400 de hectare Subvenții APIA la ovine/caprine, reguli finale: Berbecii cu origine și adeverința de la asociații – eliminate! Plânsul viței de vie. De ce ”plânge” via primăvara

    Ultimele știri

    Rezultate solide pentru Agricover în 2023 și peste 10.000 de fermieri în portofoliu O dronă militară a căzut în zona fermei Filipoiu din Insula Mare a Brăilei – primele imagini Au apărut, în piață, primele roșii românești. Prețul lor – dublu față de cel al cărnii