Locuri de muncă

Agricola și Monsanto, în topul celor mai buni angajatori din România

Două nume mari din agribusiness au fost incluse în topul companiilor care își trataează cel mai bine salariații. Este vorba de Agricola Internaţional (producătorul şi procesatorul de carne de pasăre din Bacău) și de Monsanto România (producţie de seminţe şi pesticide), branduri care au fost incluse pe lista celor mai buni angajatori de pe plan local în 2013, potrivit studiului realizat de divizia de consultanţă în resurse umane Aon Hewitt, parte a grupului Aon.

Studiul, realizat într-o perioadă de nouă luni, analizează nivelul de „engagement“ (devotament pro­fe­sional – n.red.) al angajaţilor, prin prisma analizei a trei di­men­siuni: Say (angajaţii care vorbesc pozitiv despre compania pen­tru care lucrează în discuţiile cu colegii, cu prietenii sau cu clien­ţii), Stay (angajaţii care vor să rămână în companie pentru mult timp şi care nu se gân­desc să o părăsească) şi Strive (angajaţii care depun un efort suplimentar pentru a ajuta la obţinerea de rezultate pentru companie).

Rezultatele studiului Aon Hewitt din acest an arată că nivelul mediu de engagement în cadrul companiilor locale este de 57%, cu 2% mai mare decât cel al companiilor din regiunea Europei Centrale şi de Est participante la cercetare.

„În România, 65% dintre angajaţii respondenţi la studiu vorbesc pozitiv despre com­pania pentru care lucrează, 57% vor să rămână în companie pentru o perioadă mai lungă de timp, iar 55% depun eforturi supli­mentare pentru a ajuta la îmbunătăţirea re­zultatelor companiei pentru care lu­crează“, a spus Virginia Păună, senior consultant employee benefits în cadrul Aon România.

Sursa: Ziarul Financiar

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!