• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Doliu în agricultură! Tânărul inginer agronom Andrei Pascal a murit într-un groaznic accident

    Ramona Dascălu -

    Agricultura românească a pierdut un tânăr inginer agronom care punea pasiune în tot ceea ce făcea și iubea enorm agricultura. Echipa Agrointeligența – AGROINTEL.RO a aflat cu tristețe de trecerea în neființă a lui Andrei Pascal, unul dintre cititorii fideli ai știrilor noastre. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Condoleanțe familiei, colegilor și tuturor celor care l-au cunoscut și iubit pe Andrei!

    Andrei Pascal, în vârstă de 27 de ani, de profesie inginer agronom a murit în urma unui tragic accident de circulație produs în județul Vaslui în această săptămână. Tânărul era din Bârlad și lucra în cadrul celei mai mari companii agricole din judeţul Vrancea – Comcereal SA, iar moartea sa fulgerătoare a semănat multă durere atât în familia sa, cât și în rândul colegilor săi și a tuturor celor care l-au cunoscut.

    ”Vestea trecerii în neființă a colegului nostru ANDREI PASCAL, de profesie agronom, ne-a cutremurat profund. S-a stins din viață fulgerător, la numai 27 ani, în urma unui tragic accident de circulație, petrecut în data de 26 octombrie în județul Vaslui. Cuvintele sunt puține pentru a descrie durerea din sufletele noastre. Va rămâne mereu în memoria noastră ca un om minunat,  cu o educație aleasă, un coleg deosebit, un agronom pasionat și dedicat profesiei sale. Transmitem condoleanțe familiei greu încercate și ne rugăm ca Dumnezeu să-l primească alături de îngeri. REGRETE ETERNE!”, este mesajul transmis de colegii tânărului de la Comcereal SA Vrancea, potrivit ziaruldevrancea.ro.

    Originar din Bârlad, tânărul lucra încă din 2017 ca inginer în cadrul companiei Comcereal Vrancea. Era un agronom pasionat, spun toţi cei care l-au cunoscut. Se remarcase încă din timpul studenţiei, în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” Iaşi. Foştii colegi care deplâng dispariţia s-a prematură spun că era unul dintre studenţii care îşi ajuta camarazii care întâmpinau probleme.

    În accident a murit și o fetiță de 3 ani

    Luni, 26 octombrie, la amiază, Andrei Pascal a împrumutat maşina unui coleg de la muncă pentru a ajunge în Vaslui. Pe drumul de întoarcere spre Bârlad, s-a produs nenorocirea. Din primele cercetări, principala ipoteză a poliţiştilor este că tânărul de 27 de ani a pierdut controlul volanului după ce a atins cu maşina banda de protecţie a unui cap de pod. A acroşat un BMW, apoi maşina sa a intrat într-un alt autoturism. În urma impactului devastator, Andrei a murit pe loc. În accident a pierit şi o fetiţă de 3 ani, pasageră în atutoturismul BMW, iar părinţii acesteia au fost grav răniţi, scrie adevarul.ro.

    Circumstanţele exacte ale producerii accidentului nu sunt însă stabilite cu certitudine. Anchetatorii iau în calcul toate ipotezele, inclusiv aceea ca şoferul BMW să fi adormit la volan, pe fondul oboselii, şi să fi pătruns pe contrasens, iar Andrei Pascal, în încercarea de a-l evita să fi atins protecţia podului. Şoferul BMW, care se întorcea de la Bucureşti, s-a oprit cu maşina în câmp, la peste 100 de metri de şosea.

    Martorii care au ajuns în zonă la scurt timp după producerea impactului povestesc că imaginile găsite la faţa locului erau înfiorătoare.

    Vestea morţii lui Andrei Pascal a fost un şoc pentru familia tânărului, care iniţial nici nu ştia cu certitudine că victima accidentului este fiul lor. Având în vedere că maşina era distrusă în totalitate, poliţiştii au căutat informaţiile în bazele de date și așa au aflat că aparţine unei persoane din judeţul Vrancea. Ulterior, au aflat că de fapt nu proprietarul se afla la volan, ci un prieten de-al acestuia. Când a primit telefonul poliţiştilor, familia lui Andrei Pascal îşi aştepta fiul să ajungă acasă, de la Vaslui. Vestea dată de poliţişti i-a cutremurat.

    ”Dacă noi, colegii, suntem consternaţi, părinţii sunt distruşi de durere. Era un tânăr minunat, cu o educaţie cum rar mai întâlneşti in zilele noastre. Drum lin către îngeri, dragul nostru Andrei!!!!”, este mesajul transmis de una dintre colegele lui Andrei.


    Te-ar mai putea interesa

    Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit

    Ultimele știri

    Ministrul Agriculturii din Ucraina a demisionat din cauza acuzațiilor de corupție Comerțul agroalimentar al UE – creștere pozitivă. Excedent comercial de 5 miliarde de euro Polițiștii au prins trei hoți de vaci. Animalele furate au fost returnate fermierului