• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Cum crezi că se va transforma agricultura în cadrul Green Deal? Spune-ți părerea! Participă la conferința noastră!

  agrointeligenta.ro -

  Grupul Agrointeligența-BTvideo, în parteneriat cu Greendeal.ro – platforma media dedicată Pactului Ecologic European, organizează primul eveniment din România dedicat exclusiv modului în care se va produce integrarea agriculturii în Green Deal. Conferința „Agricultura în Green Deal. Oportunități si riscuri” va avea loc miercuri – 25 noiembrie 2020, orele 11.00 și va fi moderată de jurnalistul Vlad Macovei, președintele Grupului Agrointeligența.

  Evenimentul se va desfășura exclusiv în format online, fiind transmis pe toate componentele platformelor media Agrointeligența/Greendeal.ro și va beneficia de ultimele soluții digitale la nivel mondial de susținere a conferințelor virtuale, grație investițiilor recente realizate de organizatori atât în sisteme hardware cât și software.

  „Sunt extrem de onorat că pot anunța acest eveniment de calibru. Practic toată lumea importantă, de la fermieri sau manageri din agribusiness și până la decidenți politici de la nivel național și european vor avea ocazia să își spună părerea despre cum ar trebui construit un Pact Ecologic European care să vină în sprijinul agriculturii naționale. Cu siguranță nimeni nu are toate răspunsurile, la această oră, în ceea ce privește Green Deal. Dar cu siguranță putem pune întrebările corecte, justificate, despre riscurile și oportunitățile pe care le avem. Și ne putem mediatiza viziunea despre ce și cum ar însemna ca agricultura performantă să fie sprijinită prin Green Deal. În urma conferinței vom realiza un document de poziție, cu toate informațiile și opiniile din eveniment, care va fi distribuit masiv. Este o oportunitate unică pentru toți cei care au ceva de spus despre modul în care sectorul agroalimentar trebuie să rămână performant în interiorul Pactului Ecologic European. Și despre care ar fi argumentele și instrumentele pe care România la are la îndemână pentru a-și ajuta fermierii. Îi invit pe toți liderii fermierilor, pe toți reprezentanții companiilor de agribusiness, pe toți decidenții politici interesați, pe toți cei interesați să comunice pe această temă, să vină alături de noi. Vă aștept cu drag!”, a spus Vlad Macovei.

  Luni, 23 noiembrie 2020, vom reveni cu informații despre modul în care se va putea realiza conectarea digitală a celor care doresc să participe la evenimentul nostru.

  Pentru cei interesați în a ne deveni partener în organizarea conferinței „Agricultura în Green Deal. Oportunități si riscuri” mai multe detalii despre format și oportunitățile de comunicare pot fi consultate în prezentarea atașată AICI. Moderatorul evenimentului, jurnalistul Vlad Macovei, președintele Grupului Agrointeligența, va intra în legătură cu cei care doresc să afle mai multe informații despre parteneriatul pe care vi-l oferim la adresa de email vlad.macovei@agrointel.ro.

  Prezentarea evenimentului este disponibilă în format PDF aici: Conferinta_Greendeal_ro_25_noiembrie_2020


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Anunț de vânzare: Sămânță de mazăre certificată la prețuri extrem de atractive Secretarul de stat Gheorghe Ștefan a reprezentat MADR și România la Forumul Global pentru Alimentație și Agricultură Franța: Mirosul de bălegar și cântatul cocoșului, recunoscute ca parte din patrimoniul satelor!

  Ultimele știri

  Alertă ANM! Cod galben de ninsori viscolite – emis de astăzi pentru 9 județe! Apan Agriculture Equipments – Unic Importator Agrifac în România! Gabriela Vila, ADAMA România și Rep. Moldova: ”Fermierul român va primi întotdeauna soluții adecvate nevoilor sale, produse și servicii eficiente”