• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Ştiri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Mesaje de Crăciun 2023: Cele mai frumoase urări și felicitări de Sărbători

    agrointeligenta.ro -

    Mesaje de Crăciun 2023. Idei pentru cele mai frumoase mesaje, felicitări, urări și mesaje de Crăciun pe care poți să le transmiți de Sărbători celor dragi sunt și un cadou din suflet sub forma gândului bun care poate ajunge oricât de departe.

    Iată cele mai frumoase mesaje de Crăciun 2023:

    Sărbători fericite – mesaje de Crăciun pentru cei dragi

    Sărbători fericite – mesaje de Crăciun pentru cei dragi

    Sărbători fericite – cea mai simplă urare pe care o poți transmite. Nu este însă suficient, iar dacă vrei să trimiți un gând bun sub forma unei urări de Sărbători în mesaj, SMS sau felicitare, iată câteva idei de mesaje cu Sărbători Fericite:

    Sărbători fericite și pline de Lumina Nașterii Mântuitorului. Să aveți în casă și în suflete liniște și bucurie. Crăciun fericit!
    Fie să aveți Sărbători fericite, cu bucurie și multă sănătate, cu masă bogată și spor în toate. La mulți ani cu bine!

    Fie ca bucuria şi liniştea aduse de Sfintele Sărbători ale Crăciunului să vă însoţească pe tot parcursul vieții! La mulți ani cu sănătate!

    Sărbători fericite alături de toți cei dragi. Finalul de an să vă găsească pe toți sănătoși și voioși, iar gândul meu/nostru bun să vă însoțească mereu. La mulți ani!

    Sărbători fericite cu împliniri și voie bună alături de cei dragi! Să vă găsească Sfintele Sărbători cu masa bogată şi sufletul curat!

    Bucură-te de pace și de Lumină alături de cei dragi. Dăruiește din toată inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit. Sărbători fericite!

    Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Să primiți cele mai dorite şi neaşteptate cadouri voi şi cei apropiaţi.

    Mesaje de Crăciun pentru cei dragi

    Mesaje de Crăciun scurte

    Mesajele scurte de Crăciun trebuie să transmită gândul bun în câteva cuvinte, să vină din inimă și să aibă și un pic de umor dacă sunt trimise celor apropiați. Iată câteva modele de mesaje de Crăciun scurte:

    Mesaje de Crăciun scurte

    Crăciun fericit vă doresc din toată inima! Sărbători fericite!

    Un Crăciun Luminat! Sărbători fericite!

    Fie ca acest Crăciun să vă aducă bucurie și sănătate!

    Crăciun minunat, cu bucurie, sănătate și clipe frumoase alături de cei dragi!

    Crăciun cu sănătate! La mulți ani!

    Seara de Crăciun să vă găsească cu bucurie! Vă îmbrățișez!

    Moș Crăciun darnic și sărbători fericite să aveți!

    Fie ca Moș Crăciun să vă găsească pe toți cu bine, sănătoși! Sărbători fericite!

    Crăciun luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!

    Un An Nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sănatate și iubire Și cu multă fericire!

    Mesaje de Crăciun creștine

    Mesaje de Crăciun creștine

    Mesaje creștine de Crăciun ne trimit către esența acestei Sărbători: Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos. Bucuria venirii pe lume a Fiului lui Dumnezeu este cea care aduce Lumină în casele noastre de Crăciun.

    Iată cele mai frumoase mesaje creștine de Crăciun:

    Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să coboare asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate! Sărbători Fericite!

    Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La mulți ani!

    Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarți tot anul cu cei dragi!

    Ruga de Crăciun

    Rugă de Crăciun: Tată Iubitor, ajută-ne ca de Crăciun să ne reamintim de Naşterea Lui Iisus, si să spunem şi altora, cu ajutorul colindelor; să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor 3 înţelepţi; să închidem uşa sentimentelor de ură şi să o deschidem pe cea a iubirii. Crăciun Fericit!

    Credinta face orice posibil, speranța ne dă putere să mergem mai departe, dragostea face ca orice să fie frumos. De Crăciun vă urez să le aveţi pe toate! Sărbători Fericite!

    Dragostea înseamnă spiritul sărbătorilor! Nu uita că Dumnezeu ne iubește atât de mult, încât ni l-a dăruit pe Fiul Său. Să îl sărbătorim astăzi!

    Iubirea divină coboară printre noi, ca o ninsoare naivă aducând cu ea bucuria Nașterii Mântuitorului.

    CITIȚI ȘI: MESAJE DE CRĂCIUN: 40 de urări și felicitări de Sărbători

    Mesaje de Crăciun pentru familie

    Mesaje de Crăciun pentru familie

    Mesajele de Crăciun ce pot fi trimise în familie menționează bucuria de a fi împreună, dar și gândul bun ce are puterea de a strâbate orice distanță pentru a aduce împreună sufletele apropiate.

    Iată cele mai frumoase mesaje de Crăciun pentru familie:

    Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!

    În Noaptea Sfântă de Crăciun, lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ți inima şi primește un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!

    Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn și inimă de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn. Fie ca sfântă sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inimă și gând. Sărbători fericite!

    Fie ca Sărbătorile de Iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.

    Mesaje de Crăciun pentru prieteni

    Mesaje de Crăciun pentru prieteni

    Mesajele de Crăciun de trimis prietenilor sunt de multe ori amuzante și mai puțin formale. Textele, versurile sau urările de Crăciun pe care le facem prietenilor vorbesc despre colinde, despre căldura căminului, despre ceea ce sărbătorim de Crăciun.

    Iată cele mai frumoase mesaje de Crăciun de trimis prietenilor:

    E sărbătoare! Bucură-te de pace, Lumină si căldură alături de cei dragi ție. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. La mulți ani!

    Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!

    Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!

    CITIȚI: Mesaje de Crăciun. Cum le urezi Crăciun fericit și Sărbători fericite părinților, prietenilor și colegilor

    Mesaje de Crăciun haioase

    Mesaje de Crăciun haioase

    Mesajele haioase de Crăciun își au farmecul lor și fac ca Sărbătorile să fie pline de veselie. Urările haioase de Crăciun se trimit celor apropiați și reușesc mereu să le aducă zâmbetul pe chip.

    Iată cele mai frumoase mesaje haioase de Crăciun

    Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţă! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

    Căţeluş cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!

    Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

    Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.

    În ziua de Crăciun când te îndopi cu porc şi sarmale şi n-ai timp nici să suspini…eu am să-ţi aduc aminte că nu e bine să consumi excesiv sare, zahăr si grăsimi.

    Crăciunul este acea perioada minunată în care te gândesti la toți cei dragi și… la ce mărime poartă la pulover!

    Ho-ho-ho, ați văzut un ren maro? Sau un spiriduș în bleu? S-aveți Moș gustos, bogat, un An Nou de invidiat, sănătate! La Mulți Ani (si la mulți bani)!

    CITIȚI ȘI: MESAJE DE SĂRBĂTORI. Texte frumoase cu urări pe care le poți trimite de Crăciun

    Mesaje de Crăciun amuzante

    Mesaje de Crăciun amuzante

    Mesajele amuzante de Crăciun înveslesc și mai mult Sărbătorile. Urările în rimă, felicitările amuzante de Crăciun sunt mereu bine primite și stârnesc hohote de râs destinatarilor.

    Iată cele mai amuzante mesaje de Crăciun amuzante

    Bucuria Crăciunului să ţină până în zori şi un cor de crăciuniţe să-ţi cânte de Sărbători!

    Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani.

    Daca nu şti care-i culmea cadourilor, înseamnă că n-ai primit mesajul meu: nu lăsa pentru Ajun ce poţi să-mi oferi chiar acum!

    Fie ca sfintele sărbători de iarnă sa te gasească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!

    E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară?! Ni se trage de la vin!

    Sfântul Crăciun să vă aducă fericire câtă poate Moşul să ducă, bucurie, cât pot spiriduşii să care şi multă dragoste: câta pot renii să zboare!

    Poţi sa îmi trimiti o poza de-a ta ca să îi spun lui Moş Crăciun exact ce îmi doresc? Crăciun fericit!

    Mesaje de Crăciun corporate

    Mesaje de Crăciun corporate

    De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi și inima pentru speranță bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.

    Sărbătorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate.

    Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Multi Ani!

    Din Lumina Nașterii Domnului și din speranța ce însoțește Noul An, gânduri bune și urări de sănătate, împliniri și bucurii tuturor!”

    Mesaje de trimis părinților de Crăciun

    Mesaje de Crăciun pentru părinți

    Mesajele de Crăciun de trimis părinților sunt gândul bun al copiilor care nu pot fi alături de mame și de tați de Sărbători. Oriunde s-ar afla în lume, de Crăciun copiii se gândesc la părinți și le transmit dragoastea, aprecierea și recunoștința lor.

    Iată cele mai frumoase mesaje de Crăciun de trimis părinților:

    Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu că cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrațișez cu drag.

    Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul vieții!

    În Noapte de Crăciun uită gândurile negre. Ai multe alte nopți în care să te ocupi de ele. Liniștește-ți sufletul! Ai grijă de tine, părinte drag! Te iubesc și te îmbrățișez de departe!

    Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători minunate!

    M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Vă urez din suflet Crăciun fericit!

    Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbători și în anul care vine!

    Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbatori, acum și în anii următori, dragi părinți!

    Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii!

    Crăciun fericit pentru cei mai buni părinti din lume! Va mulțumesc că ați fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă și tată!

    CITIȚI ȘI: Urături de Anul Nou 2020: Cele mai frumoase 5 urături în versuri

    Mesaje de Crăciun pentru cei apropiați

    Mesaje de Crăciun pentru cei apropiați

    Mesajele de Crăciun pentru cei apropiați sunt calde și sincere, lipsite de formalism. Acum este momentul să mulțumim pentru prietenie, pentru faptele bune de peste an și să le urâm celor apropiați să se bucure de sărbători minunate.

    Iată cele mai frumoase mesaje de trimis celor apropiați:

    Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul, SĂRBĂTORI FERICITE, toate dorinţele să vi se împlinească!

    Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Crăciun fericit!

    SĂRBĂTORI FERICITE şi un brad cât mai frumos. Să vină Moş Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos.

    Mesaje de Crăciun pentru copii

    Mesaje de Crăciun pentru copii

    Mesajele de Crăciun pentru copii sunt trimise de părinții care au copii plecați departe și care nu le pot fi alături de Sărbători.

    Iată cele mai frumoase mesaje de Crăciun de trimis copiilor:

    Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prietenii dragi aproape. Te iubesc, copilul meu!

    Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială: copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieşte miracolul nopţii de Crăciun!

    Dragul meu copil, e sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.

    Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi mult noroc în viitor! Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă!

    Cu mult drag ne gândim la voi, acum, în preajma sărbătorilor. Vă dorim din tot sufletul sărbători fericite, toate dorinţele să vi se împlinească!

    Credinţa, speranţa, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevăraţi… sunt doar câteva din lucrurile pe care îţi doresc să le ai de Crăciun!

    Școala s-a terminat și ne cam plictisim acum, noroc că avem telefonane și ne dăm mesaje de Crăciun.

    Mesaje de Crăciun pentru iubit

    Mesaje de Crăciun pentru iubit

    Mesajele de Crăciun pentru iubit sunt un prilej de a exprima dragostea și aprecierea celui de lângă noi. Deși nu recunosc întotdeauna, și bărbații se bucură să primească atenție și urări frumoase de Sărbători!

    Iată cele mai frumoase mesaje de Crăciun de trimis iubitului:

    Fie ca în perioada sărbătorilor să vezi lumea cu ochii unui copil, să trăiești minunea dragostei și să te bucuri de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare!

    Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de Crăciun!

    Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi MULT NOROC în viitor! LA MULŢI ANI! Sper ca această sărbătoare sa vă aducă numai fericire în casă şi familie!

    Credința, speranța, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevarăti… sunt doar câteva din lucrurile pe care îți doresc să le primești de Crăciun!

    Mesaje de Crăciun pentru iubită

    Mesaje de Crăciun pentru iubită

    Mesajele de Crăciun pentru iubită trebuie să exprime dragoste, apreciere și, de ce nu, chiar și o cerere în căsătorie!

    Iată cele mai frumoase mesaje de Crăciun de trimis iubitei:

    Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni!

    E timpul sa închizi ochii şi să-ţi amintesti de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ţi aminteşti cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moş Crăciun.

    Moşul vine cam tiptil, niciodată nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie! CRĂCIUN FERICIT!

    O bucurie a Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu esti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!

    Mesaje de Crăciun pentru colegi

    Mesaje de Crăciun pentru colegi

    Mesajele de Crăciun pentru colegi și colaboratori sunt un semn al prețuirii. Chiar dacă suntem în vacanță în această perioadă, în restul anului suntem alături de colegi, așa că de sărbători le puteți trimite acestora unul dintre cele mai frumoase mesaje pentru colegi:

    Sărbătorile de Iarnă să vă găsească veseli, fericiţi şi multumiţi de realizările din acest an! Vă doresc ceea ce-mi doresc şi mie: SĂNĂTATE, că-i mai bună decât toate!

    Fie ca viaţa ta să fie colorată si veselă asemenea unui… brad de Crăciun! Sărbători fericite!

    Cu ocazia Sfintelor Sărbători, îţi doresc multă sănătate, fericire şi numai împliniri să-ţi aducă Noul An!

    Mesaje simple de Crăciun

    Mesajele simple de Crăciun pot fi trimise oricui și au un conținut neutru ce poate face trimiteri către Nașterea Mântuitorului sau către celebrarea Sărbătorilor în familie, cu obiceiuri și tradiții.

    Iată cele mai frumoase mesaje simple de Crăciun:

    Fii gazda colindelor care ne readuc sfinţenia de altă dată…Crăciun fericit!

    Lumina Naşterii lui Iisus se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta, iar căldura şi bucuria Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape! Crăciun Fericit şi un An Nou plin cu bucurie și sănătate!

    În pragul sărbătorilor de iarnă, să aveţi în casă bogăţie, bunăstare, pace în suflet şi sănătate. Crăciun fericit!

    Mesaje de Crăciun

    Urări de Crăciun

    Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă. La Multi Ani cu Sănătate!

    La pragul-ți vin din nou colinde să îți cânte cu leu-i ler și domn din cer… Astăzi Hristos s-a născut. Crăciun și pace!

    Mesaje generale de Crăciun

    Mesaje generale de Crăciun

    Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!

    Lumina sfântă venita în Ajun să vă aducă în suflet un veșnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!

    Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde…

    La mulţi ani cu sănătate / Să aveţi belşug, de toate / Bucurii şi nestemate / Acum şi pe mai departe.

    Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri, vouă şi celor apropiaţi. La mulţi ani cu sănătate!

    Mesaje cu Moș Crăciun

    Mesaje cu Moș Crăciun

    Pe la colţuri unii spun că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o sa vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, să v-aducă mult noroc!

    Felicitare cu mesaj de Crăciun

    Mesaje de Crăciun clasice

    Mesaje clasice de Crăciun – mereu potrivite pentru a transmite un gând bun în preajma sărbătorilor de iarnă, indiferent cui transmiteți mesajul.

    Mesaje clasice de Crăciun

    Iată cele mai frumoase mesaje clasice de Crăciun:

    De Crăciun, s-aveţi brad încărcat, bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos şi împliniri. Crăciun fericit!

    Să primim odată cu colindătorii şi Lumina, căldură, liniştea, dragostea şi împăcarea celui nou, veselia şi viaţa. Ca iarba sub zăpadă, ca fulgul în zbor să primim speranţa unui an nou.

    Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi. Crăciun fericit!

    Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!


    Te-ar mai putea interesa

    Oamenii de știință au creat o vacă modificată genetic care produce lapte pentru diabetici Fermierii care vor avea săptămâna aceasta subvențiile APIA în conturi UE introduce o taxă de 95 euro/tonă la importurile de cereale din Rusia şi Belarus

    Ultimele știri

    Indicele de împrimăvărare în regiunile agricole ale țării Florin Barbu, MADR: Protestele fermierilor din toată Europa – un duș rece Primar acuzat că a luat ilegal subvenții APIA: ”Dau banii înapoi!”